Odesláno 25. září 2014 10 let Hodil jsem tu APKu na: http://uloz.to/xsFpfojJ/com-lgi-orionandroid-apk Jinak taky se jeste nelze prihlasit. Spise to jeste neni spustene. Instalovano na Nexus 7. - - - CA modul OVA
Odesláno 25. září 2014 10 let Taky nainstalováno a taky píše po zadání údajů z MojeUPC - "Není možné se připojit k serveru UPC. Zkontrolujte nastavení připojení k internetu." Takže to není v ostrém provozu a zřejmě se to jen testuje. No snad to pustěj aspoň někdy na zkoušku.
Odesláno 25. září 2014 10 let A nepsal jsem to tu už několikrát? Stačí počkat a poté nainstalovat z Google Play. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. září 2014 10 let Určitě bych povolil instalaci z neznámých zdrojů, když mi neznámý člověk z webu dá jakýsi QR kód
Odesláno 25. září 2014 10 let Vazeni,prosim nevite nekdo,zda bude jen SLUZBA a nebo konecne taky k te sluzbe novy kvalitni setobox Horizon???Jirka 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 25. září 2014 10 let Bude i settopbox, ale ten příjde později. Služba do konce roku, box do jara. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 2. října 2014 10 let Dají se někde zjistit bližší informace ohledně Horizonu, např kolik programů na začátku bude k dispozici atd.
Odesláno 2. října 2014 10 let Když dáš při přihlášení přeskočit a dostaneš se dál do programu, tak tam ty tv vidíš, které budou k dispozici a není jich málo, je tam i Eurosport a to je hlavní.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.