Odesláno 2. října 2014 10 let V pulce rijna bude upresneno,spusteni sluzby Horizon+distribuce noveho setoboxu Horizon mezi stavajici klienty UPC.Uz se tesim 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 2. října 2014 10 let Co jsem napsal je vyjadreni dnesni linky UPC a neni to jen o SLUZBE ale hlavne i novem SETOBOXU a na ten se ja moc tesim 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 2. října 2014 10 let Jsou to dva na sobě nezávislé produkty. I bez STB Horizont budeš moci mít službu Horizont GO - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 2. října 2014 10 let JJ a hlavně si sebou můžeš Horizon Go vzít kamkoliv, akorát to teda mimo domov bude chtít nějakou slušnou wifi free nebo data na 3G/LTE, což bude vzhledem k limitům FUP u našich operátorů asi problém.
Odesláno 3. října 2014 10 let A co v cizině,bude služba přístupná? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 3. října 2014 10 let V tom případě je to pro mě na dvě věci... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 3. října 2014 10 let Bohužel většinou to takto musí být kvůli vysílacím právům jednotlivých společností. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. října 2014 10 let Moc to nechápu,UPC zaplatí vysílací práva,já si koupím služby kab.televize,tak by snad mělo být jedno,jestli se dívám v Praze,nebo Mnichově.Stejně službu spustím jedině po přihlášení do moje UPC,čímž potvrdím,že kabelovku mám zaplacenou.Něco jiného by bylo,kdybych se díval přes nějaký volně přístupný web,ale takhle?? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.