Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Taky vám to na PC nejede furt ? Mě to zůstane viset na Odsouhlasení podmínek, keré se nenačtou. :scratch: Nebo používám blbej prohlížeč ? :santa:

Odesláno

Zkusil jsem, stejný problém...

Na TV Freak popisuje Ivo Mašek "řešení" tohoto problému, ale to mi za to nestojí.

Odesláno

To řešení je i tady, stačí jen číst.

každopádně stačí nainstalovat jakýkoliv jiný prohlížeč než ie a v něm to schválit a pak klidně používat ie :-) samozřejmě silverlight je potřeba

Odesláno

Jo tak sem to rozjel v Opeře, pak jsem musel změnit PIN - pro rodičovskou ochranu pro děti. A potom už to jelo i v IE. :santa:

Odesláno

Po problémech s registrací do Moje UPC (pomohla mi to přihlásit tech pomoc UPC), mi to chodí v PC na prohlížečích Firefox, Google i IE (je potřeba se jen individuelně přihlašovat). Kvalita obrazu ale nic moc. Nevím jaká je (bude ?) kvalita obrazu s HORIZON TV?

Odesláno

Horizon tv je jina sluzba. Tam pobezi hodne programu v 1080p(i).

Odesláno

Funguje vám přihlášení? Ráno to jelo, teď se nemůžu přihlásit z žádného zařízení ani z webu.

"Přihlášení není momentálně k dispozici. Zkuste to prosím za chvíli."

Odesláno
Horizon tv je jina sluzba. Tam pobezi hodne programu v 1080p(i).

no myslím, že moc programů v 1080p mít nebudou (nejspíše žádný)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
Funguje vám přihlášení? Ráno to jelo, teď se nemůžu přihlásit z žádného zařízení ani z webu.

"Přihlášení není momentálně k dispozici. Zkuste to prosím za chvíli."

Nahlášeno od: 04.11.2014 11:30

Vážení klienti, omlouváme se za nemožnost přihlášení do služby Horizon Go přes webové rozhraní i přes mobilní aplikaci. Na odstranění závady intenzivně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

OK díky. Už jsem to taky našel na jejich FB.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague