Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
Tak jsem to už našel v PDF ceníku, abych měl AXN Black a AXN White, i když je mám v Komfortu, musím si připlatit plus za 69,-, aby se mi objevily i v Horizonu :shock:

No tak tam máte ty AXN jako nějaký bonus :) To by jste naopak měl být rád, že Vám jdou ne? Nemáte na vyúčtování nějakou položku navíc? Nějaký ten bonus?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Lidičky, trochu jsem prošel výpis UPC s mobily a tablety, kde Horizon Go funguje.

Všechno je vyšší cenová kategorie.

Tato služba pro obyčejné (méně majetné) uživatele (zatím) není.

Pokud funguje Horizon Go (zvuk i obraz) na mobilu nebo tabletu do 3000,-Kč ... dejte sem vědět.

Na mém tabletu za 2000,-Kč je funkční pouze zvuk, obraz nejede.

Odesláno

Tablet Acer IconiaOne 7 za 2600 kč a horizon funguje bez jediného problému.

Odesláno

Já mám tablet Ainol Discover ( 4500,- ) a jede taky jenom zvuk. :(

Odesláno

Tak u mne na PC to funguje super, jde to i na mobilu Samsung DUOS GT-S7562. Ale na tabletu Prestigio multipad PMP 7100D3G DUO, beží obraz asi deset vteřin, pak se zasekne a chvíli jde ještě zvuk.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Asi bude nej vypsat, jaká grafické čipy na jaké platformě a jakou verzi androidu uvedená zařízení běží atd. A ideálně toto psát přímo na UPC.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

A těm, co to na tabletu neběží mají smůlu nebo je šance na změnu ? Po mobilu s WP a tabletu Ainol Novo Hero mi zbývá počítač, a většinou když jsem u počítače, jsem u televize... :?

Odesláno

Mám tablet GOCLEVER QUANTUM 785, procesor Cortex A9 2x 1.3GHz, integr.graf.čip PowerVR SGX540, Android 4.2.2. verze jádra 3.4.0+.

Vše se bezproblémů nainstaluje, spustí se všechny TV kanály, ale jde pouze zvuk ... obraz je statický z pořadu.

Ptal jsem se techniků UPC ... asi jde o tablet, který zatím ??? s Horizont Go plně nejede.

Odesláno

Máme doma 2x tablet Samsung T2100-vše funguje, dále 2x telefon Samsung Galaxy SIII, jeden se stock android 4.3 a ten druhý root android 4.4.4, také vše funkční.

Odesláno

THL W100 vše funkční.

• Internet 300
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • Modem Technicolor, KAON 700
  • Most

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague