Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zkusil bych vymazat cache, tempy apod. Pripadne reset prohlizece, jestli to nekde maji. Ja tyhle prohlizece nepouzivam, tak z hlavy nevim.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

Tak dnes, po mnoha dnech nefunkčnosti, se mi zdařilo přihlášení (odsouhlasení podmínek) do Horizon GO na pc s W7 a IE 11... Sice se o tomto problému zmiňuje více lidí (hezky problém popisuje třeba Ivo Mašek), ale odmítl jsem instalovat jiný prohlížeč....

Odesláno

Reset prohlížeče jsem dělal,cache a tempy také mazal. Chová se to stejně na IE11 i Mozille. Zkoušel jsem snad už všechno. Na starém PC jsem nemusel mazat a resetovat nic a chodí to hned napoprvé od začátku bez problému.

Odesláno

Ještě bych zkusil vypnout antivir, případně personal či jiný firewall, jestli to nějak neblokují

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

Díky za pomoc,zkoušel jsem,ale stále nechodí.

Odesláno

To je bohužel nevýhoda řešení postaveného na jednoúčelové aplikaci pro konkrétní OS. Sám se divím, že v dnešní době kdy je operačních systémů tolik a updaty a nové verze vycházejí několikrát ročně, se firma vydá touto cestou. Je totiž mimořádně nákladné držet aplikaci funkční a aktuální pro všechny nejrozšířenější verze OS na trhu a když ještě vezmeme do úvahy různé nadstavby Androidu od výrobců, různě pozměňující jeho funkčnost, tak není otázkou jestli se jim podaří aplikaci zprovoznit pro všechny zákazníky s Androidem, protože odpovědí je jednoznačné ne. Oni tu aplikaci nakonec přizpůsobí pro 5.0, ale bude to trvat jistý čas, zjistit jaké jsou změny v nové verzi, proč to nechodí, napsat novou kompatibilní aplikaci, zajistit aby zároveň chodila i na starší verzi OS, otestovat na zařízení od více výrobců s různými nadstavbami a ověřit funkčnost a následně vydat. Ale i po tomto procesu se najde vždy dost lidí, kterým to nepojede. A mezitím vyjde update na 5.01 a může být zas vše jinak.

.....

Nezbývá než souhlasit....

Odesláno
... Ale na tabletu Prestigio multipad PMP 7100D3G DUO, beží obraz asi deset vteřin, pak se zasekne a chvíli jde ještě zvuk.

U me bohuzel to same na tabletu Prestigio PMP 7280C.

( procesor 1.2GHz dual-core ARM Cortex-A9, grafika Mali-400)

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Už jede Nova Sport.

b6o5xz.jpg

Odesláno

Zdravim Vas, take u me to pise:

Došlo k chybě

Omlouváme se, video nyní nelze přehrát.

Zkouseno na poslednich verzich Mozily a Chrome, pricemz Chrome nainstalovan uplne nacisto. OS XPP SP3. Na vedlejsim PC to jede bezproblemu. Zkouseno i s vypnutym Esetem.

Nekdo nejaky napad ?

Predem diky.

Odesláno

Tak nova sport mě od rána nehraje, chtěl jsem sledovat NHL a měl jsem smůlu, přitom včera to hrálo normálně jen to po mě chtělo PIN kód.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague