Odesláno 9. března 2015 10 let U mne naopak po aktualizaci při pokusu o přehrání videa celá aplikace spadne. Do této doby nebyl problém. Xperia Z1 Compact.
Odesláno 9. března 2015 10 let A zkoušel jste aplikaci odinstalovat a poté nainstalovat? Máte rootnutý telefon? Jakou máte ROM (stock nebo nějakou alternativní)? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. března 2015 10 let Na experimenty zatím nebyl čas. Osobně si myslím, že může být problém v tom, že telefon má root (předchozí verze fungovala i tak bez problémů). Jinak rom je čistá stock 4.4.4 (+ ten root).
Odesláno 9. března 2015 10 let Viz. https://play.google.com/store/apps/deta ... ionandroid *Upozornění** Aplikace je kompatibilní s většinou Android zařízení s operačním systémem OS 4.0.3 nebo vyšší. Aplikace nepovoluje přehrávání na neoriginální verzi softwaru. Což prakticky neohrabaně říká, že to nepodporuje ROOTnoté telefony. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. března 2015 10 let Že by až tak chytrá aplikace, která umí vysledovat jestli je telefon root nebo ne?
Odesláno 9. března 2015 10 let Android nemám, ale z principu by mělo stačit volat funkci, na kterou nemá aplikace na nerootlém telefonu dostatečná práva a pokud vše projde OK, tak mám jistotu, že je telefon rootlý.
Odesláno 9. března 2015 10 let To je hezký, ale v praxi by to znamenalo, že na nerootlým telefonu to nepůjde spustit taky, protože tam nebudou ta práva. Takže takhle asi ne
Odesláno 9. března 2015 10 let Tak po aktualizaci se spusti a při výběru stanice spadne. Před akt. fungovala apka normálně. THL W100-root Odinstaloval jsem, nainstaloval starší verzi 2.1.1 ze zálohy a opět to jede. Upraveno 9. března 2015 10 let uživatelem Návštěvník Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Odesláno 9. března 2015 10 let To je hezký, ale v praxi by to znamenalo, že na nerootlým telefonu to nepůjde spustit taky, protože tam nebudou ta práva. Takže takhle asi ne jsi ho špatně pochopil. Na rootlým telefonu to půjde spustit (traceroute tuším nejde?), ale na nerootlým to nespustíš a tím získáš záruku, že ten tel je rootnutý tak to myslel.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.