Odesláno 12. května 2015 9 let Zadne detaily nejsou. Zase klasika,vyjednavani o ceňe. Mam jeste vyhodu,že mi za měsic konci ten tok vernostniho obdobi,a nechal jsem se prepojit na vypovedni linku.
Odesláno 12. května 2015 9 let Ty kráso! Tu cenu chci taky. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 13. května 2015 9 let Dnes jsem náhodou zkusil pustit Horizon Go na PC, kde jsem měl nedávno problémy - nehrálo to, jen se objevovala chyba (viz předchozí mé příspěvky). A vše opět funguje naprosto bez problémů. Zvláštní. EDIT: a navíc je 22:09 a jednotlivé kanály z Horizon Go nezmizely, jako tomu bylo zvykem v poslední době. Že by opravdu nějaká změna na straně poskytovatele?
Odesláno 13. května 2015 9 let Součástí dnešní pravidelné měsíční aktualizace Windows (druhé úterý v měsíci -v USA- u nás až středa) je i aktualizace Microsoft Silverlight, KB3056819
Odesláno 14. května 2015 9 let Aktualizace (a nejenom Silverlight) proběhla včera a vše v pořádku. Co se týče Horizon_Go, normálně na PC funguje Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 14. května 2015 9 let aktualizací Silverlightu by se dalo vysvětlit, proč mi to již nezobrazuje chybu přehrávání (ikdyž se stejným silverlightem mi to na notebooku fungovalo). Ale nevysvětluje to to, že po 22 hodině už nemizí všechny programy z nabídky.
Odesláno 14. května 2015 9 let Je až překvapivé (a zasloužilo by si zvláštního výzkumu), kolik lidí s naprosto vynikajícím a výjimečným zrakem navštěvuje toto fórum... Lidí, kteří jsou schopni rozeznat na displeji body o velikosti desetin, ba i setin milimetru... To víš, když si zaplatíš Hustler TV.
Odesláno 14. května 2015 9 let Viděl bys každý chloupek, pokud by nebyli vyholení... 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 15. května 2015 9 let To s tím vypadáváním po 22h tu někdo psal, že to byl problém u UPC. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.