Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Je reálný, že se v H.Go objeví i Golf Channel ?

Odesláno

Informace s FB:

Vážení zákazníci,

Dnes v noci došlo k aktualizaci přehrávače ve webové verzi Horizon Go. Nyní již plně podporuje HMTL 5. Došlo také k dalším aktualizacím, které zlepší chod aplikace.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Hurááááá, dostali rozuuum, Silverlight byla opravdu moooc špatná volba :cheers:

Odesláno

Tak někde se stále toulá šotek :?

Odesláno

Nepletete si dvě různé věci? HTML 5 a SilverLight jsou přece dvě rozdílné věci. Nebo se pletu?

Odesláno

Ač je to divné a jsou to dvě různé věci, prý Silverlight stále používají pro DRM ochranu, ale už prý pracují na jiném řešení, aby mohli Silverlight odstavit.

Odesláno

Ja teda nevim, ale mne osobne se po aktualizaci rozesralo razeni programu, ale hlavne prudce spadla kvalita obrazu. Jako kdyby nestihala linka, obcas se to na moment sekne s napisem "buffering", a to mam 120Mbit. :evil:

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brno
Odesláno

to stejné u mě neustále se sekne s napisem "buffering", a to mam 120Mbit neustálé načítání s tímto nápisem-očekávala jsem kvalitu-bohužel

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague