Odesláno 27. října 2015 9 let ahoj s Horizon Go na androidu mám docela problém, protože mám na všech stanicích takový namodralý obličeje, na tabletu jsem už zkoušel i vrácení do továrního nastavení a dodám že youtube (aplikace) ale i videa nahraný přímo v tabletu běží normálně jedná se o tablet Prestigio PMP5101C3G Quad s androidem 4.2.2 nevíte někdo co s tím? Poslední funkční verze na tomto tabletu (a i mnoha dalších) je 2.1.5 http://thaischumi.sweb.cz/com.lgi.orion ... 5_7402.apk Od 2.1.6 vypadá takhle: Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 28. října 2015 9 let opravdu starší verze funguje a díky moc za odkaz ale musím říct že UPC vtom má teda pěknej bordel
Odesláno 31. října 2015 9 let Horizon apk verze 2.2.4 úplně skvěle šlape na Fire Kindle (Android 4.4.2)
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Ti, kdo nemáte plnou nabídku, fungují Vám i neobjednané programy? Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 10. listopadu 2015 9 let Neví prosím někdo jak odstranit vadu u horizon go - na notebooku se mi stále seká a chrčí zvuk,běžně na netu to u videi nedělá na klas.pc vše v pohodě,na notebooku to dělá jak u wifi tak i přes kabel-prohlížeč jsem měla mozillu i exploder což mi doporučili-žádná pomoc už si nevím rady co to způsobuje děkuji
Odesláno 10. listopadu 2015 9 let Mne vadi, ze se musim jak chuj na svym PC pokazdy prihlasovat, pritom na mobilu i tabletu to neni treba. Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 11. listopadu 2015 9 let Tak máte něco špatně v PC. Nemažete si třeba cookies? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. listopadu 2015 9 let Dělá mě to samé na všech PC. Stále dokola se přihlašovat. Win 10/64, IE. Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Odesláno 11. listopadu 2015 9 let Stejnej problém, nutnost neustálýho přihlašování. A to i když to mám jenom na jednom PC a nic neměním.
Odesláno 11. listopadu 2015 9 let Ano, taky mě to otravuje - ikdyž je tam zatržítko pro zapamatování přihlášené osoby, které nejspíš nefunguje.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.