Odesláno 3. prosince 2015 9 let Mně někdy píše, že nevyužívám služby a nemám nárok Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 23. prosince 2015 9 let Dobrý den, chtěl bych sledovat Horizon GO na notebooku, je to možné a co je k tomu vše potřeba aby to šlapalo, v mobilu to mě to chodí ....i když jak kdy, děkuji za odpověď
Odesláno 23. prosince 2015 9 let zdenda97: mít nainstalovaný silverlight a používat prohlížeč, který silverlight podporuje (např. IE).
Odesláno 23. prosince 2015 9 let Pouzivam Horizon Go i Media box nekolik mesicu. Az ted jsem zjistil, ze mi na tabletu/as i v PC/ v aplikaci Horizon Go funguji vsechny kanaly HBO, aniz bych mel HBO balicek je to normalni, nebo jen promo akce? ...tak to já třeba zase teď momentálně HBO předplacené mám a jde mi v Horizon Go i Cinemax2 ...maj v tom nějakej binec ale ono je to stejně jedno,protože v HBO GO jdou i filmy ze Cinemaxu
Odesláno 23. prosince 2015 9 let Více než 80 nejlepších televizních programů na několika zařízeních se uvádí na UPC stránkách. Já jich napočítal jen 76. Mám Horizon Komplet+ edit: Po přihlášení (IE) je tam 76 programu, prima jednou v HD. Upraveno 23. prosince 2015 9 let uživatelem Návštěvník Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Odesláno 23. prosince 2015 9 let Zaokrouhluje se nahoru Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 23. prosince 2015 9 let Více než 80 nejlepších televizních programů na několika zařízeních se uvádí na UPC stránkách. Já jich napočítal jen 76.Mám Horizon Komplet+ No pokud se podívám na počet programů tak je tam "80" programů - podle čísla. Prima je tam tedy 2x takže jen 79 programů. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 23. prosince 2015 9 let Po instalaci win 10 64 bit mi přestal fungovat Horizon go. Klasická hláška: došlo k chybě. Spusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát. Přitom ve win 7 mi to v pohodě jelo. Na mém dalším PC s Win 10 32bit to normálně funguje. Přišel už někdo z podobně postižených na to, jak to rozchodit?
Odesláno 24. prosince 2015 9 let Ano, mám stejný problém, Horizon Go nechce hrát v PC. Prosím, prosím, nevíte jak na to? Na mobilu přehrávaní funguje v pořádku ale zase se mi to nedaří přesměrovat na tv do Chromecastu. Takže nezbývá, než koukat na bleší cirkus.
Odesláno 24. prosince 2015 9 let Mám Win10/64 a v IE jede vše. Máte nainstalovaný Silverlight ? Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.