Odesláno 16. června 2016 8 let Vychytavaju muchy Na druhej strane promo s velkou pompou.upc ide dole vodou,ale stale presviedcaju,ze vsetko je ok.
Odesláno 18. června 2016 8 let Mám MiniPC TV Dongle, android 4.1, Hi702 RK3188 Quad Core Android TV Box TV Dongle Andrioid 4.1 Bluetooth TF. ( http://www.hitobuy.com/hi702-rk3188-qua ... 1g-8g.html ) Používal jsem starou app Horizon GO (byla zde na fóru) a a na té vše fungovalo. Teď mě to nepustí dál, řve to, že je appka nekompatibilní a nelze jinak pokračovat, než jí zaktualizovat. Na nové (poslední aktualicaze) mi HG už neběží. Je nějaké řešení?
Odesláno 18. června 2016 8 let Rozbalit obě appky a porovnat balíky, co je v nich jiného a doprogramovat si? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. června 2016 8 let Spíše ať specifikuje "mi neběží". Nezapne se? Ukáže nějakou chybovou hlášku? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 18. června 2016 8 let Měl jsem starou app, která byla zde na fóru a ta mi běhala OK, teď to prostě vynutí aktualizaci jiná cesta není. Po ní naběhne HG, ale při spuštění konkrétního programu zahlásí chybu 6667.
Odesláno 18. června 2016 8 let Zkuste to bez rootu. Případně vyšší verzi Androidu. Pokud ani to nepomůže, tak bohužel. Jedině počkat na další aktualizaci Horizon GO Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 18. června 2016 8 let Ano, Vaší verzi Androidu nám píšete podruhé. Zkuste to aktualizovat, jenže jste si koupil zařízení, kde moc na výběr s verzí Androidu nemáte. Příště to chce líp vybírat. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 20. června 2016 8 let Kdyby někoho zajímalo... Zdravím Lukáši. Aktivace zpětného zhlédnutí přes AirPlay proběhne během Července, pravděpodobně dřív. S aplikací do Apple TV nepočítáme. David - UPC Facebook tým - - - CA Brno
Odesláno 23. června 2016 8 let Nová verze aplikace Horizon Go CZ umí posílat na Chromecast i Replay (Archiv).
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.