Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nahlášeno od: 11.10.2016 10:17

Předpokládaný termín opravy: 11.10.2016 14:17:00

Výpadek Horizon Go, Horizon (Replay TV, Videotéka) . Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Zajimavy. Diky.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Po aktualizaci bohužel hláška nelze se připojit k internetu. S koukám, že nejsem sám. Hodlá s tím někdo něco dělat? Nemá někdo starší verzi???

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jak funguje zpětné přehraní při regionálním vysílání? Zkusil jsem to o víkendu na ČT1, a místo brněnské verze, byla dostupná pouze pražská. Dá se to někde nastavit/přepnout?

Odesláno

Nejde. V Horizont GO je CT1HD a ta nemá zatím regionální vysílání.

odesláno z MT

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Ano tak jsem to taky nakonec udělal. Jen mě zarazilo že to zpětné přehrávání neumožňuje, a musím kvůli tomu využívat jinou službu, místo použítí zpětného přehrání jako na vše. To snižuje jeho použitelnost a musím si dávat pozor, jestli sleduji neco zive, nebo vod protože obsah je jiný. A nevšiml jsem si v horizon go žádné zmínky nebo upozornění, že se obsah liší od toho co je vysíláno živě.

Odesláno

Nejde přece o to poznat jestli sleduji živě nebo zpětně. Jde o to že musím dopředu vědět, že daný pořad musím sledovat živě, protože při sledovaní zpětně tam bude jiný obsah.

Odesláno

Ono je to tak nějak jednoduché. Na kterém programu sledujete regionální vysílání? ČT1HD to nebude. Takže na něm ani nemůžete hledat vysílání ČT1 JM nebo ČT1 SM.

Ale třeba to bude podmět pro UPC

odesláno z MT

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague