Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

4101, tohle jsem zkoušel ...

Odesláno

Samsung Galaxy S4 Mini a ano, mám

Odesláno

Zdravim,

Mám problem s horizon GO na PC strašne mi to seká a obraz je otrasný trvá to asi mesiac predtým bolo všetko v poriadku a stále píše ukladám do vyrovnávacej pamete. Predtým pri zapnuti naskočil zlý obraz a za chvilu mi skočilo na hd teraz mi naskoči na hd a hned sa prepne na obraz čo sa ani nedá pozerať. Neviete niekto náhodou čo sa s tým dá robiť? preinštaloval som aj silverlight aj flash player ale žiadna zmena na mobile a tablete mi všetko ide bez problémov iba na PC je problém.

Odesláno

Jaký prohlížeč používáte?

Vyzkoušejte IE11 místo Firefoxu a mělo by Vám to jít líp

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Ty to máš v EDGE vyzkoušený? Ten pokud vím nepodporuje Silverlight, takže jak se ti to povedlo rozjet?

Odesláno

Spominal tu niekto Edge?Pri spusteni Horizon Go z Edge to automaticky odkazuje na IE11.

Snimkaobrazovky73om3x.png

Snimkaobrazovky72wzw9.png

Odesláno

Ahoj,

Na Horizon GO chodím přes Firefox na NTB s W10, a mám problém s přihlašováním. V přihlašovacím dialogu vůbec nemám zaškrtávátko na zapamatování přihlášení, ani mi samotný Firefox nenabízí uložení hesla, takže po každém restartu FF nebo PC se musím znovu přihlašovat. Je to standardní chování, a nebo mám někde něco špatně nastaveno? Případně jak zajistit, aby si Horizon Go přihlášení ve FF pamatoval?

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odesláno

Firefox: Nastavení - Možnosti - Zabezpečení - Pamatovat si přihlášení na serverech (zaškrtnout) - Uložená přihlášení.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague