Odesláno 7. dubna 2017 8 let Dík,nemohl jsem to najít.Takže nějaká šance je,ne? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 7. dubna 2017 8 let Mám koupený mikrotik router za 500, který podporuje pptp,openvpn,l2tp,... a když jsem v zhahraničí tak se na něj připojím (navíc mikrotik má integrovaný ddns).
Odesláno 7. dubna 2017 8 let Já taky používám VPN v routeru Asus,ale když je na hotelu slabší signál wifi,tak se to projeví.Přes VPNku je to ještě pomalejší. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 7. dubna 2017 8 let Zajímalo by mně, jestli se to někomu podařilo rozjed na nějaké TV. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 7. dubna 2017 8 let Android TV z tech OS pro Smart TV v dnesni dobe je asi nejdal = Google. Tady je zajimavy aktualni clanek sice v ENG, ale jde z toho vycist trend a co ktera znacka TV pouziva. http://www.techradar.com/news/televisio ... ay-1120795
Odesláno 8. dubna 2017 8 let Jde nějak stahovat obsah z MyPrime - oficiálně či ne? Případně přibude tato funkce někdy? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 8. dubna 2017 8 let Chystá se funkce, že si obsah člověk stáhne do zařízení, aby si to pak mohl pustit offline. Ale rozhodně to nepůjde exportovat a přehrávat jinde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. dubna 2017 8 let Díky za odpověď. To mi postačí Věřím, že to bude nějak ošetřeno, ale také věřím že zručnější člověk si možná cestu najde Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.