Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Téměř po měsíci si chci opět pustit Horizon.go na PC,ale zase nejde.Zkoušeno na Mozile,Chrome a nakonec Opeře. Stejné.Zobrazí se jen to loadovací kolečko,které se vyplní jen do poloviny a konec.Už mě to vážně štve.Nechodím na Horizon často,ale když, tak nejde!Jde mi o zpětné shlédnutí,přímé funguje.(W7 64b,Chrome,200mbit,Litvínov)

Upraveno uživatelem redroker

Odesláno

Jde mi jak přémé sledování, tak i zpětné shlédnutí, zkoušeno teď - 20:25.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj. V jakém rozlišení vysílají HD kanály v Horizon TV?  Je to 720p30 nebo 1080p?

Odesláno

720p25, navíc s cca půlminutovým zpoždění

Upraveno uživatelem thaischumi

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Zajima mne jedna vec.

Nahodou jsem zabruslil na slovensky Horizon GO

https://www.horizon.tv/sk_sk/tv-guide.html

a porovnal ji s ceskym Horizon GO

https://www.horizon.tv/cs_cz/tv-guide.html

Krome toho, ze tam vidim CT1 HD, CT2 HD (u nas treba STV1 HD nevim proc nelze), vidim tam spousty CZ kanalu (Primy, Barrandovy), nemecke, madarske, Hustler, Private...atd.

Chcete mi rici, ze CZ kanaly muzou vysilat na SK, kdezto u nas je s SK kanaly takovy problem (prava)?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno
před 6 hodinami, cvancara napsal:

Zajima mne jedna vec.

Nahodou jsem zabruslil na slovensky Horizon GO

https://www.horizon.tv/sk_sk/tv-guide.html

a porovnal ji s ceskym Horizon GO

https://www.horizon.tv/cs_cz/tv-guide.html

Krome toho, ze tam vidim CT1 HD, CT2 HD (u nas treba STV1 HD nevim proc nelze), vidim tam spousty CZ kanalu (Primy, Barrandovy), nemecke, madarske, Hustler, Private...atd.

Chcete mi rici, ze CZ kanaly muzou vysilat na SK, kdezto u nas je s SK kanaly takovy problem (prava)?

Až na to, že ty německé, maďarské atd nejdou v mobilní aplikaci takže suma sumárum je nabídka víceméně shodná samozřejmě bavíme se o aplikaci Horizon Go. 

Odesláno

To je sice pravda, jenom me treba zajima, proc v Horizonu SK se muzu podivat na vsechny programy v sekci TV sprievodca 1 - 181, kdezto v Horizonu CZ vsechny nevidim, jsou tam diry - 143 az 150 chybi, 158 az 170 chybi, 172 az 180 chybi.

Proste nejde se podivat na vsechny v nabidce, co se ted kde hraje Je k tomu nejaky duvod?

Krome toho, ze v TV nabidce maji vetsi vyber "preshranicnich" stanic i CZ stanic.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Vypadá to, že v CZ nabídce jsou jen programy co jdou v mobilní aplikaci spustit. Horizon GO je pro sledováni TV na telefonech, tabletech a PC, tak proč bych potřeboval koukat co dávají někde na co nemohu koukat

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Tak nam to v Brne - Slatine jaksi prestalo fungovat, nenacte se cela stranka (zkouseny 3 ruzne prohlizece), nejede ani mobilni aplikace.

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brno
Odesláno

Výpadek služby Horizon GO bude asi momentálně po celé ČR. Vypadá to tak, že jim zase vyhnily servery. xD

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague