Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Aktualizace ok, ale nevím proč mi to přehrává v příšerné kvalitě, dřív se to přizpůsobilo kvalitě připojení ale teď ani omylem, momentálně sleduju fotbal na ČT sport na tabletu přes Wi-Fi (UPC) ale ta kvalita obrazu je hrozná. 

Odesláno

Dosť nepríjemný problém. Mne to prispôsobovanie sa kvalite pripojenia funguje bez problémov, zatiaľ. Len raz mi hodilo hlášku že Spojenie je nestabilné. Bolo to pri 4G+ ale obraz bol vynikajúci. Zrejme to bolo kvôli tomu že som cestoval vlakom. 

Odesláno

Mě to fungovalo taky, ale po téhle aktualizaci už to nejde, jsem připojen  přes  Wi-Fi tak bych čekal maximální kvalitu obrazu jak tomu do nedávna bylo, ale obraz je po celou dobu přehrávání hroznej. Ani v nastavení jsem nic nenašel. 

Odesláno

Zase nefunguje! Mám si aktualizovat předplatné! Už ani nepamatuji kdy to jelo aspoň týden bez problémů...

Odesláno
před 16 hodinami, Fuchs Tomáš napsal:

Po dnešnej aktualizácii je nový dizajn aj v aplikácii vo Windows 10.

Rychle rolovanie stanicami,ktore pred aktualizáciou chybalo a prepinanie stanic sa tiez zrychlilo.Konecne aplikacia,ktora ma uroven a neda sa jej co vytknut.

Upraveno uživatelem ritchi

Odesláno

Takze nakoniec nikdy nie je nic take dokonale ako sa zda na prvy pohlad.V apke vo W10 chybaju kompletne serie a v niektorých tituloch v pôvodnom zneni aj titulky.

W10

5a1a76c21a081_Snmkaobrazovky(50).thumb.png.e2c13acf50cf1c12d5c4d06e738703f8.png

WEB

5a1a76987e06e_Snmkaobrazovky(49).thumb.png.78f51cbf32353020b5ed78fb474f1925.png

Upraveno uživatelem ritchi

Odesláno

Koukám, že už je v Horizon Go přidaný Film+ HD, WAR, Cartoon Network HD a TuTy. Jen když si je chci seřadit podle svýho a jdu do nastavení, tak tam nejsou.

• -
  • -
  • Klasik
  • 2x CA modul
  • Praha 11 - Chodov
Odesláno

Taky byla přidána možnost nechat si nahrát pořad nebo se alespoň začala testovat. Cloud funkce se asi blíží :)

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
před 14 hodinami, Jack_6428 napsal:

Taky byla přidána možnost nechat si nahrát pořad nebo se alespoň začala testovat. Cloud funkce se asi blíží :)

Tahle funkce tam je už delší dobu a funguje jako vzdálené programování nahrávání pro ty, kdo mají cihlu. 

Odesláno

Já ji tam doteď neměl a to cihlu nemám. Hm.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague