Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Kvalita obrazu je SD. Takový průměr :D Na mobilu mit to jede ( Samsung Note 2 ), na notebooku zatím CZ nevidím :scratch:

Odesláno

Takže kvalita podobná jako na TV4 you.Na horizon.tv ještě není ČR ale na stránkách UPC už jsou informace o službě.

Odesláno

http://www.upc.cz/televize/tarify/horizon/

Ano informace o službe na stránkách UPC jsou zde, odkazy na aplikace a nebo Horizon Go pro PC zatím nefungují :diky

Odesláno

google play mi nic ke stažení nenabízí (LG G3), ale tady se dá stáhnout a vše funguje

http://apk-downloader.org/apk/view/Hori ... ionandroid

vysílání jen sd a jen některé stanice....mám komfort+hbo

Odesláno

Takze kdo ma Komfort, tak ma pristupne na Horizon GO tyto programy:

CT1, CT2, Nova, Prima, CT24, CT Sport, UPC, Telka, Fanda, Nova Cinema, Smichov, Prima Love, Prima Zoom, Prima Cool, Barrandov, Ocko, Retro, CS Film, AXN, Ocko Gold, Country, MGM, FilmBOX, Spectrum, Animal Planet, Sport 1, Sport 2, EuroSport, EuroSport 2, SS1, Sport 5, SS 2, Extreme Sport, CNBC, TV Paprika, Spectrum Home, CBS Reality, CBS Drama, Megamax, Minimax, Jim Jam, Disney, Duck TV, CT:D, Relax Rebel, Relax TV, Slagr TV, Discovery Channel, Discovery World, Discovery Science, Discovery ID, TLC.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Při vší úctě ta kvalita obrazu SD stanic na sedmipalcovém tabletu je upřímně dost slabá takže za mě je to zklamání.

Odesláno

Souhlas - na 4.3 palcovým SGSII to taky není žádná hitparáda. Troufám si tvrdit, že "konkureční" tv4you vypadá obrazově líp.

Odesláno

Warman: Mel jsem novýho Samsunga galaxy core duos. Ted mam lumii 820 a s výkonem jsem konečně spokojen. Snad jen by se mohlo více prigramovat i pro WP už teď a necekat ba win 10

Odesláno

Rozchodil nekdo Horizon Go na Samsungu galaxy S5?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

A to jsem chtěl TV4 you smazat. Doufám ze na tom trošku zapracují a vylepší to.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague