Marek-26 Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 V jakém prohlížeči to na tom boxu spouštíte? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Vyzkoušel jsem integrovaný, Chrome a Operu-pořád to prudí se Silverlightem. U Smart TV Samsung a LG domácího kina to nenačte ani náhledy, u Smart TV LG sice náhledy jsou, ale nejdou spustit. Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 A jaký tam je nastaven User Agent? Jako mobil? Nebo jako PC. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Zkoušel jsem obě nastavení se stejným výsledkem. Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hory Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Ja myslim, ze nejspis zalezi na prohlizeci, jestli umi HTML5. Zkousel jsem v linuxu Google Chrome a v pohode. Takze urcite se uz nepouziva Silverlight. Nekde na netu jsem postrehl clanek, ze to maji predelat prave na HTML5. Pak jsem zkousel take na Smart Samsung, ale tam je nejakej hloupej internet browser, tak ten si s tim neporadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Omlouvám se,jestli jsem mimo,ale nepsalo se někde,že bude možné sledovat horizon go v zahraničí?Nemůžu to nikde najít,dík. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. dubna 2017 Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Nebude, kvůli licenčním právům. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 A nepsalo se někde,že o tom jedná EU? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Někde jsem to také četl, ale už nevím kde. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Jo řešilo se to tady: viewtopic.php?f=10&t=5283&p=102578&hilit=Netfl%2A#p102578 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.