tramin Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Dík,nemohl jsem to najít.Takže nějaká šance je,ne? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Mám koupený mikrotik router za 500, který podporuje pptp,openvpn,l2tp,... a když jsem v zhahraničí tak se na něj připojím (navíc mikrotik má integrovaný ddns). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Já taky používám VPN v routeru Asus,ale když je na hotelu slabší signál wifi,tak se to projeví.Přes VPNku je to ještě pomalejší. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník potox Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 HTML5 funkčné už aj na Slovensku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Zajímalo by mně, jestli se to někomu podařilo rozjed na nějaké TV. Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník potox Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Na Android TV to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hory Odesláno 7. dubna 2017 Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Android TV z tech OS pro Smart TV v dnesni dobe je asi nejdal = Google. Tady je zajimavy aktualni clanek sice v ENG, ale jde z toho vycist trend a co ktera znacka TV pouziva. http://www.techradar.com/news/televisio ... ay-1120795 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 8. dubna 2017 Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Jde nějak stahovat obsah z MyPrime - oficiálně či ne? Případně přibude tato funkce někdy? Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. dubna 2017 Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Chystá se funkce, že si obsah člověk stáhne do zařízení, aby si to pak mohl pustit offline. Ale rozhodně to nepůjde exportovat a přehrávat jinde. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 8. dubna 2017 Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Díky za odpověď. To mi postačí Věřím, že to bude nějak ošetřeno, ale také věřím že zručnější člověk si možná cestu najde Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.