Návštěvník sako verife Odesláno 11. května 2017 Sdílet Odesláno 11. května 2017 Ani ta pitomá "cihla" nefunguje jak má. V HD programech jdou zmateně, se zpožděním titulky. Titulky fungují správně pouze v SD programech kvůli tomu, že jsou z teletextu. Problém nastane, když si nějaký pořád nahrajete a titulky nemáte. Aplikace HorizonGo fungovala na mobilu u mě pouze 3 minuty. Od té doby hlásí, že programy lze sledovat pouze v ČR. A kde myslíte že jsem? Mobil je galaxy S7 s originální ETL Rom, je 14 dní starý. Nedokáží nic udělat správně fungující..... Přátelé z UPC, začínáte mě hodně srát..... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 11. května 2017 Sdílet Odesláno 11. května 2017 A internet přes který pouštíme Horizon GO je od UPC? Odesláno z mého Lenovo A7020a48 pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sako verife Odesláno 11. května 2017 Sdílet Odesláno 11. května 2017 Samozřejmě, jinak by jsem to sem ani nepsal. Bavíme se o wifi, přes LTE jsem to zatím ani nezkoušel, protože data mám omezená, pouze 10gb, pak se vypne LTE. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 S7 Edge origoš a Horizon Go fungue jak přes mobilní data, tak WiFi. Odzkoušeno i teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sako verife Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 A operátor? A Rom od operátora, nebo ETL? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sako verife Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tak teď jsem to zkoušel a jede bez problémů. Nechápu, proč ne nešel sledovat live přenos hokeje. V té době jsem to zkoušel na WiFi přes cihlu. Teď mám Kaon+wifi modem zvlášť. Možná bude zakopaný pes přímo v cihle? (snažím se zjistit, proč to nešlo) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mooonty Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 HORIZON GO na WIN7, pořady na PRIMA z 8.5.....a stejná bída...zvuk s obrazem rozhozené. Nekoukatelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 Operátor T- mobile, rom sem neměni, tel zakoupen v Alze v uvedení na trh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sako verife Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 Operátor T- mobile, rom sem neměni, tel zakoupen v Alze v uvedení na trh Takže ETL, taky jej mám z Alzy. (operátor šedivka, ale sítě tmobile) Napadá mě jediné, čím by to mohlo být a to je psáno v mém předchozím postu viz výše. I když je to nějak těžko uvěřitelné. V telefonu jsem nic neměnil, žádná nová aplikace, ani smazaná atd. Jediná změna viz post výše. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 V cihle problém nebude, odskoušeno jak na netu přes cihlu jak na 5Ghz tak 2,4, tak přes net UPC modem -> vlastní router, tak i wifi free a i v hotelu ne netu netuším od koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.