Návštěvník Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 ahoj, resim ted problem že pres tmobile mi horizon bezi ale pres O2 se nerozjede... myslim samotne video, prihlasit jde ale video se nepusti, nacte to cca pulku toho kolecka, zatuhne na tri vteriny a pak vyskoci že bla bla neco a že mam stisknout play. jakmile se prepojim na tmobile hot spot mobilni net tak to jede normalne to mne jako O2 internet blokuje UPC horizon nebo jak to mam chapat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludekfilm Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 Připojení kabelem do modemu, v PC nejde resp zasekne se Horizon přes prohlížeče Firefox, Google, IE i EDGE. Praha Záběhlice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sako verife Odesláno 12. května 2017 Sdílet Odesláno 12. května 2017 Opera mě dělá to stejné. W10 +opera nebo ie - prostě se TV nespustí. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ex Odesláno 14. května 2017 Sdílet Odesláno 14. května 2017 Brno - W10_64b - Chrome, Opera, Firefox, Edge, Aplikace Horizon GO - vše funguje bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludekfilm Odesláno 14. května 2017 Sdílet Odesláno 14. května 2017 Praha, už mi to také funguje. Jen mi zajímá kde byla chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sako verife Odesláno 14. května 2017 Sdílet Odesláno 14. května 2017 Brno, w10-64bit, opera 44.0 NEFUNGUJE :'( Normálně najedou stránky, přihlásím se a dám sledovat nějaký kanál a hláška : Došlo k chybě Spoustě video znovu kliknutím na tlačítko přehrát. Bohužel nevím čím to může být Nějaká rada, prosím? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sako verife Odesláno 14. května 2017 Sdílet Odesláno 14. května 2017 Odpovím si sám. Vyšla aktualizace Opery nyní 45.0 a FUNGUJE to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 18. května 2017 Sdílet Odesláno 18. května 2017 http://technet.idnes.cz/evropska-unie-o ... zpravy_vse Snad to bude platit i pro Horizon Go.. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. června 2017 Sdílet Odesláno 14. června 2017 V slovenskom Horizon GO pribudlo hafo novych stanic - vsetky spravodajske, hudobne, ale aj ine. Zeby reakcia na spustenie O2 TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 14. června 2017 Sdílet Odesláno 14. června 2017 Nevím, možná. Ale u nás v CZ běží tyto stanice již dlouhou dobu. Spíš další krok směřující ke sjednocení nabídky, kdy UPC SK dohání UPC CZ. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.