Návštěvník redroker Odesláno 19. června 2017 Sdílet Odesláno 19. června 2017 (upraveno) Téměř po měsíci si chci opět pustit Horizon.go na PC,ale zase nejde.Zkoušeno na Mozile,Chrome a nakonec Opeře. Stejné.Zobrazí se jen to loadovací kolečko,které se vyplní jen do poloviny a konec.Už mě to vážně štve.Nechodím na Horizon často,ale když, tak nejde!Jde mi o zpětné shlédnutí,přímé funguje.(W7 64b,Chrome,200mbit,Litvínov) Upraveno 19. června 2017 uživatelem redroker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník BrkoBrko Odesláno 19. června 2017 Sdílet Odesláno 19. června 2017 Jde mi jak přémé sledování, tak i zpětné shlédnutí, zkoušeno teď - 20:25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Debator Odesláno 1. července 2017 Sdílet Odesláno 1. července 2017 Ahoj. V jakém rozlišení vysílají HD kanály v Horizon TV? Je to 720p30 nebo 1080p? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 1. července 2017 Sdílet Odesláno 1. července 2017 (upraveno) 720p25, navíc s cca půlminutovým zpoždění Upraveno 1. července 2017 uživatelem thaischumi Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 2. července 2017 Sdílet Odesláno 2. července 2017 Zajima mne jedna vec. Nahodou jsem zabruslil na slovensky Horizon GO https://www.horizon.tv/sk_sk/tv-guide.html a porovnal ji s ceskym Horizon GO https://www.horizon.tv/cs_cz/tv-guide.html Krome toho, ze tam vidim CT1 HD, CT2 HD (u nas treba STV1 HD nevim proc nelze), vidim tam spousty CZ kanalu (Primy, Barrandovy), nemecke, madarske, Hustler, Private...atd. Chcete mi rici, ze CZ kanaly muzou vysilat na SK, kdezto u nas je s SK kanaly takovy problem (prava)? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cipísek Odesláno 2. července 2017 Sdílet Odesláno 2. července 2017 před 6 hodinami, cvancara napsal: Zajima mne jedna vec. Nahodou jsem zabruslil na slovensky Horizon GO https://www.horizon.tv/sk_sk/tv-guide.html a porovnal ji s ceskym Horizon GO https://www.horizon.tv/cs_cz/tv-guide.html Krome toho, ze tam vidim CT1 HD, CT2 HD (u nas treba STV1 HD nevim proc nelze), vidim tam spousty CZ kanalu (Primy, Barrandovy), nemecke, madarske, Hustler, Private...atd. Chcete mi rici, ze CZ kanaly muzou vysilat na SK, kdezto u nas je s SK kanaly takovy problem (prava)? Až na to, že ty německé, maďarské atd nejdou v mobilní aplikaci takže suma sumárum je nabídka víceméně shodná samozřejmě bavíme se o aplikaci Horizon Go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 2. července 2017 Sdílet Odesláno 2. července 2017 To je sice pravda, jenom me treba zajima, proc v Horizonu SK se muzu podivat na vsechny programy v sekci TV sprievodca 1 - 181, kdezto v Horizonu CZ vsechny nevidim, jsou tam diry - 143 az 150 chybi, 158 az 170 chybi, 172 az 180 chybi. Proste nejde se podivat na vsechny v nabidce, co se ted kde hraje Je k tomu nejaky duvod? Krome toho, ze v TV nabidce maji vetsi vyber "preshranicnich" stanic i CZ stanic. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 2. července 2017 Sdílet Odesláno 2. července 2017 Vypadá to, že v CZ nabídce jsou jen programy co jdou v mobilní aplikaci spustit. Horizon GO je pro sledováni TV na telefonech, tabletech a PC, tak proč bych potřeboval koukat co dávají někde na co nemohu koukat Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 2. července 2017 Sdílet Odesláno 2. července 2017 Tak nam to v Brne - Slatine jaksi prestalo fungovat, nenacte se cela stranka (zkouseny 3 ruzne prohlizece), nejede ani mobilni aplikace. Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Uživatel ze severu Čech Odesláno 2. července 2017 Sdílet Odesláno 2. července 2017 Výpadek služby Horizon GO bude asi momentálně po celé ČR. Vypadá to tak, že jim zase vyhnily servery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.