Návštěvník Uživatel ze severu Čech Odesláno 6. července 2017 Sdílet Odesláno 6. července 2017 před 8 hodinami, David - UPC napsal: Nakonec jedeme dál, detaily uveřejníme příští týden. A co se stalo s National Geographic HD (CZ), proč od včerejška odpoledne nejde česky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Uživatel ze severu Čech Odesláno 6. července 2017 Sdílet Odesláno 6. července 2017 Zdá se, že už to konečně opravili. Dnes 6. července od 22:30 je National Geographic HD (CZ) opět s českým zvukem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 7. července 2017 Sdílet Odesláno 7. července 2017 Ja si prave vsimnul, ze kdyz to neslo, tak tam byly 4 jazykove stopy: czech dd english 5.1 rus hu a ted tam uz je pouze czech dd english 5.1 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 7. července 2017 Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) před 20 hodinami, David - UPC napsal: Nakonec jedeme dál, detaily uveřejníme příští týden. opět včerejší problém zase nefunguje CBS Drama píše program zablokován omezení autorských práv v Horizon GO .CBS Reality hrají normálně asi to vypadá ,že zůstane pouze jeden program. Upraveno 7. července 2017 uživatelem Pavel m Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Uživatel ze severu Čech Odesláno 8. července 2017 Sdílet Odesláno 8. července 2017 V 7. 7. 2017 at 8:27, Pavel m napsal: opět včerejší problém zase nefunguje CBS Drama píše program zablokován omezení autorských práv v Horizon GO .CBS Reality hrají normálně asi to vypadá ,že zůstane pouze jeden program. Teď jsem to zrovna vyzkoušel a CBS Drama na Horizon Go mi funguje. Asi s tím pořád něco dělají a občas to zřejmě z nějakých důvodů dočasně vypínají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Uživatel ze severu Čech Odesláno 8. července 2017 Sdílet Odesláno 8. července 2017 Nevíte někdo jestli je u seriálu Dimenze 404 na HBO3 HD k dispozici česká zvuková stopa ? Zkoušel jsem to jen přes web prostřednictvím Horizon Go a na webové stránce je tam při přehráváni dostupná ikona "Možnosti jazyka" pro AUDIO a v menu jsou tam dvě volby "čeština" a "English". I když mám zvoleno "čeština" tak je zvuk stejně jen anglicky. To opravdu není seriál Dimenze 404 na HBO3 HD vůbec s českou zvukovou stopou nebo je to jen jedna z dalších chyb a nefunguje to jen v rámci Horizon Go ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 9. července 2017 Sdílet Odesláno 9. července 2017 Pri 404ke to ako chybu nevidim,jednoducho to nie je nadabovane aj ked horizon go ponuka moznost prepnutia audia na cestinu.Skor mi ide o ceske titulky,ktore nie su v TV aplikacii HBO Go k dispozicii,pricom v PC aplikacii su a to nie je jediny titul,ktory ma tento problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Uživatel ze severu Čech Odesláno 9. července 2017 Sdílet Odesláno 9. července 2017 před 7 hodinami, ritchi napsal: Pri 404ke to ako chybu nevidim,jednoducho to nie je nadabovane aj ked horizon go ponuka moznost prepnutia audia na cestinu.Skor mi ide o ceske titulky,ktore nie su v TV aplikacii HBO Go k dispozicii,pricom v PC aplikacii su a to nie je jediny titul,ktory ma tento problem. Je škoda, že to nenadabovali. Díky za informaci o tom, že na webovém HBO GO, na které se dá koukat z počítače je to aspoň s těmi titulky. Hned jsem to vyzkoušel a jsou tam české titulky. S českým dabingem by to bylo lepší, ale aspoň že jsou ty titulky. To si zase počtu . Tak ještě jednou díky za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Anonymní Odesláno 19. července 2017 Sdílet Odesláno 19. července 2017 Davide, měl bych na Vás prosbu ohledně té ovládací lišty u Horizon Go. Moc by mě potěšilo, kdybyste na ni přidali tlačítko pro přepnutí na předchozí sledovaný kanál (jak to bývá na každém dálkovém ovladači, PRE-CH atp.). Docela často bych to ocenil, a věřím tomu, že nejsem sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 24. července 2017 Sdílet Odesláno 24. července 2017 Poslední týden mi nefunguje v Horizonu Go správně Disney. Ani mobil ani PC. Furt se jen načítá a nikdy nenačte. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.