Marek-26 Odesláno 11. září 2017 Sdílet Odesláno 11. září 2017 Jak už se tu nesčetněkrát psalo, tak ne. Moc výrobců, moc systémů atd. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 11. září 2017 Sdílet Odesláno 11. září 2017 Navíc to je jen "bonus" ke kabelové televizi - předpoklad je, že tv je připojena buď k hd boxu nebo má kartu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vlada Odesláno 11. září 2017 Sdílet Odesláno 11. září 2017 Moc diky za odpovedi Jeste bych mel otazku c 2: Bude mobilni verze Horizon Go fungovat (bezproblemove) i s Chromecast Ultra (prosim jen ano/ne - proc, jinak "ultra" protoze: RJ-45, 4K, vyuziti nejen na streaming UPC). Diky moc, jestli/kdo ma osobni zkusenost, V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 12. září 2017 Sdílet Odesláno 12. září 2017 před 10 hodinami, Návštěvník Vlada napsal: Moc diky za odpovedi Jeste bych mel otazku c 2: Bude mobilni verze Horizon Go fungovat (bezproblemove) i s Chromecast Ultra (prosim jen ano/ne - proc, jinak "ultra" protoze: RJ-45, 4K, vyuziti nejen na streaming UPC). Diky moc, jestli/kdo ma osobni zkusenost, V. Chromecast je zpetne kompatibilni - tedy ano, pojede. Pokud samozrejme google neco nepokazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 14. září 2017 Sdílet Odesláno 14. září 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludekfilm Odesláno 14. září 2017 Sdílet Odesláno 14. září 2017 Také jsem měl problém s přihlášením na Firefox (OS W10), přitom IE i Google bez problémů, ale už to chodí i na Firefox. Nevíte někdo kde byl problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 14. září 2017 Sdílet Odesláno 14. září 2017 no, tak momentalne mi jede pouze aplikace na apple tabletu ... na 2 ruznych pc jsem zkousel 4 ruzne prohlizece, a stranka se ani cela nenacte Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 15. září 2017 Sdílet Odesláno 15. září 2017 Co příspěvek na FB to problém se zpětným zhlédnutím. A dneska mi třeba nejde celý den Comedy Central. Fakt mě to začíná štvát. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cipísek Odesláno 15. září 2017 Sdílet Odesláno 15. září 2017 Poslední dobou se mi to načítá na mobilu strašně dlouho, donedávna to bylo v pohodě. Zapnu si seriál a čekám půl minuty než mi to nabídne přehrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. září 2017 Sdílet Odesláno 15. září 2017 před 3 hodinami, Cipísek napsal: Poslední dobou se mi to načítá na mobilu strašně dlouho, donedávna to bylo v pohodě. Zapnu si seriál a čekám půl minuty než mi to nabídne přehrání. Mam stejny problem, zkouseno na mobilu a tabletu, dela to od posledni aktualizace aplikace pro Android (2.3.18), predtim stranka pro prehrati nabehla do nekolika sekund, nyni to trva minimalne pul minuty a je to dost otravne, nejprve jsem si myslel ze je to rychlosti internetu, ale neni. Nemate nekdo starsi verzi apky Horizon GO (2.3.15), ze bych ji vyzkousel ? // Edit: tak jsem ji nasel zde: https://apkpure.com/horizon-go/com.lgi.orionandroid 1 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.