Návštěvník Ex Odesláno 16. září 2017 Sdílet Odesláno 16. září 2017 Poslední dny mi přestala fungovat aplikace Horizon GO ve W10. Objeví se jen hláška - Služba není k dispozici. Tato služba není dočasně k dispozici. Zkuste to znovu později. V prohlížeči a na mobilu funguje vše v pohodě. Je problém jen u mě v PC nebo je to chyba v aplikaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 16. září 2017 Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) Potvrzuji, chyba aplikace ... Upraveno 16. září 2017 uživatelem Retiree oprava překlepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. září 2017 Sdílet Odesláno 16. září 2017 před 17 hodinami, tomus napsal: Mam stejny problem, zkouseno na mobilu a tabletu, dela to od posledni aktualizace aplikace pro Android (2.3.18), predtim stranka pro prehrati nabehla do nekolika sekund, nyni to trva minimalne pul minuty a je to dost otravne, nejprve jsem si myslel ze je to rychlosti internetu, ale neni. Nemate nekdo starsi verzi apky Horizon GO (2.3.15), ze bych ji vyzkousel ? // Edit: tak jsem ji nasel zde: https://apkpure.com/horizon-go/com.lgi.orionandroid Tak jsem zkusil nainstalovat starší verzi Horizon Go 2.3.15 a všechno už opět funguje, stránka z informacemi o pořadu se nyní načte okamžitě, žádné čekání jako u poslední verze 2.3.18 Také jsem se díval na Google obchod play,na stránku aplikace Horizon Go a na tento problém si tam stěžuje hodně lidí. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 16. září 2017 Sdílet Odesláno 16. září 2017 Vypadá to, že @David - UPC bude muset kápnout božskou, protože tohle už je fakt tahání lidí za nos. Těch případů je příliš na to, aby to byla náhoda a je evidentní, že někde v UPC je s Horizonem prostě problém. Všechny techniky, programátory a testery v UPC bych nasadil týden pouze na tohle. Ostatní služby více méně fungují a jistě chvíli sami mimo základní monitoraci a údržbu vydrží. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cipísek Odesláno 16. září 2017 Sdílet Odesláno 16. září 2017 před 18 hodinami, tomus napsal: Mam stejny problem, zkouseno na mobilu a tabletu, dela to od posledni aktualizace aplikace pro Android (2.3.18), predtim stranka pro prehrati nabehla do nekolika sekund, nyni to trva minimalne pul minuty a je to dost otravne, nejprve jsem si myslel ze je to rychlosti internetu, ale neni. Nemate nekdo starsi verzi apky Horizon GO (2.3.15), ze bych ji vyzkousel ? // Edit: tak jsem ji nasel zde: https://apkpure.com/horizon-go/com.lgi.orionandroid Díky, taky si stáhnu tu starší verzi. To čekání je celkem otravný, jen doufám, že to zase opraví k naší spokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník king555 Odesláno 16. září 2017 Sdílet Odesláno 16. září 2017 před 7 minutami, Cipísek napsal: Díky, taky si stáhnu tu starší verzi. To čekání je celkem otravný, jen doufám, že to zase opraví k naší spokojenosti. Potvrdzujem problem s poslednou android verziou Horizon Go (2.3.18) - pomale spustenie vybraneho programu a vyhladavanie v EPG. Navrat k verzii 2.3.17 - funguje OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JSL Odesláno 16. září 2017 Sdílet Odesláno 16. září 2017 před 4 hodinami, Ex napsal: Poslední dny mi přestala fungovat aplikace Horizon GO ve W10. Objeví se jen hláška - Služba není k dispozici. Tato služba není dočasně k dispozici. Zkuste to znovu později. V prohlížeči a na mobilu funguje vše v pohodě. Je problém jen u mě v PC nebo je to chyba v aplikaci? Mam ten samy problem od dneska, vcera to jeste bezelo. Na androidu to bezi, pod win 10 nikoliv :-( Objevuje se mi stejna hlaska... A jinak na androidu se to nacita opravdu v posledni dobe neskutecne dlouho... MAj fakt schopny ajtaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 16. září 2017 Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) před 2 hodinami, king555 napsal: Potvrdzujem problem s poslednou android verziou Horizon Go (2.3.18) - pomale spustenie vybraneho programu a vyhladavanie v EPG. Potvrzuji. Taky dlouhé čekání. A ještě krom toho, když si pustím něco, co běží a chci to pozpátku,t ak ikonka zmizí a nebo klikání na replay button vůbec nereaguje. Upraveno 16. září 2017 uživatelem Pepe Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ex Odesláno 17. září 2017 Sdílet Odesláno 17. září 2017 Tak aplikace Horizon GO ve W10 už mi zase funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 17. září 2017 Sdílet Odesláno 17. září 2017 (upraveno) Co na to říct? No comment... Doufám, že bude do konce měsíce od UPC na webu oficiální vyjádření @David - UPC. Tohle už ignorovat nejde. Upraveno 17. září 2017 uživatelem Jack_6428 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.