Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Poslední dny mi přestala fungovat aplikace Horizon GO ve W10.

Objeví se jen hláška -

Služba není k dispozici.

Tato služba není dočasně k dispozici. Zkuste to znovu později.

V prohlížeči a  na  mobilu funguje vše  v pohodě.

Je problém jen u mě v PC nebo je to chyba v aplikaci?

HGO_01.PNG

Odesláno

Potvrzuji, chyba aplikace ...

Upraveno uživatelem Retiree
oprava překlepu

Odesláno
před 17 hodinami, tomus napsal:

Mam stejny problem, zkouseno na mobilu a tabletu, dela to od posledni aktualizace aplikace pro Android (2.3.18), predtim stranka pro prehrati nabehla do nekolika sekund, nyni to trva minimalne pul minuty a je to dost otravne, nejprve jsem si myslel ze je to rychlosti internetu, ale neni.

Nemate nekdo starsi verzi apky Horizon GO (2.3.15), ze bych ji vyzkousel ?

// Edit: tak jsem ji nasel zde: https://apkpure.com/horizon-go/com.lgi.orionandroid

Tak jsem zkusil nainstalovat starší verzi Horizon Go 2.3.15 a všechno už opět funguje, stránka z informacemi o pořadu se nyní načte okamžitě, žádné čekání jako u poslední verze 2.3.18

Také jsem se díval na Google obchod play,na stránku aplikace Horizon Go a na tento problém si tam stěžuje hodně lidí.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Vypadá to, že @David - UPC bude muset kápnout božskou, protože tohle už je fakt tahání lidí za nos. Těch případů je příliš na to, aby to byla náhoda a je evidentní, že někde v UPC je s Horizonem prostě problém. Všechny techniky, programátory a testery v UPC bych nasadil týden pouze na tohle. Ostatní služby více méně fungují a jistě chvíli sami mimo základní monitoraci a údržbu vydrží.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
před 18 hodinami, tomus napsal:

Mam stejny problem, zkouseno na mobilu a tabletu, dela to od posledni aktualizace aplikace pro Android (2.3.18), predtim stranka pro prehrati nabehla do nekolika sekund, nyni to trva minimalne pul minuty a je to dost otravne, nejprve jsem si myslel ze je to rychlosti internetu, ale neni.

Nemate nekdo starsi verzi apky Horizon GO (2.3.15), ze bych ji vyzkousel ?

// Edit: tak jsem ji nasel zde: https://apkpure.com/horizon-go/com.lgi.orionandroid

Díky,  taky si stáhnu tu starší verzi. To čekání je celkem otravný, jen doufám, že to zase opraví k naší spokojenosti. 

Odesláno
před 7 minutami, Cipísek napsal:

Díky,  taky si stáhnu tu starší verzi. To čekání je celkem otravný, jen doufám, že to zase opraví k naší spokojenosti. 

Potvrdzujem problem s poslednou android verziou Horizon Go (2.3.18) - pomale spustenie vybraneho programu a vyhladavanie v EPG.

Navrat k verzii 2.3.17 - funguje OK...

Odesláno
před 4 hodinami, Ex napsal:

Poslední dny mi přestala fungovat aplikace Horizon GO ve W10.

Objeví se jen hláška -

Služba není k dispozici.

Tato služba není dočasně k dispozici. Zkuste to znovu později.

V prohlížeči a  na  mobilu funguje vše  v pohodě.

Je problém jen u mě v PC nebo je to chyba v aplikaci?

HGO_01.PNG

Mam ten samy problem od dneska, vcera to jeste bezelo. Na androidu to bezi, pod win 10 nikoliv :-( Objevuje se mi stejna hlaska... A jinak na androidu se to nacita opravdu v posledni dobe neskutecne dlouho... MAj fakt schopny ajtaky...

Odesláno
před 2 hodinami, king555 napsal:

Potvrdzujem problem s poslednou android verziou Horizon Go (2.3.18) - pomale spustenie vybraneho programu a vyhladavanie v EPG.

Potvrzuji. Taky dlouhé čekání. A ještě krom toho, když si pustím něco, co běží a chci to pozpátku,t ak ikonka zmizí a nebo klikání na replay button vůbec nereaguje.

Upraveno uživatelem Pepe

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Tak aplikace Horizon GO ve W10 už mi zase funguje.

Odesláno

Co na to říct? No comment...

TjgpMvy.jpg

FArMFe5.jpg

Doufám, že bude do konce měsíce od UPC na webu oficiální vyjádření @David - UPC. Tohle už ignorovat nejde.

Upraveno uživatelem Jack_6428

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague