Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Mna by zaujimalo, preco pod Safari (Mac OS X) stale vyzaduje Silverlight, ked v MS Edge/Chrome uz Horizon bezi v HTML5..

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Dobry den, 

Mel bych otazku. Kdy opravite chyby v posledni aktualizaci horizon go pro android?? Pouzivam apku na samsung galaxy tab 3 8.0 a do posledni aktualizace jsem nemel s nicim problem. Ted se programy spatne nacitaji a je problem i s replayem. Budete to nejak resit?? Dekuji

Odesláno

jak vám funguje Horizon GO na Pc na Windows 10 mám trochu problémy s náčitaním po spuštěni aplikace když kliknu třeba na novu tak se mi začne načítat a pak to napíše omlouváme se ale došlo k chybě musím zavřít aplikaci a spustit ji znovu a pak už to funguje takhle se to děje docela často nevíte jestli je to problém na straně UPC 

Odesláno

Predpokladam,ze snidane s novou vysielaju v CZ tak ako aj na SK,len v okliestenom formate international,v tom istom case.Stanica ide normal.

20170927_081547.jpg

Odesláno
V 26. 9. 2017 at 19:19, jirka.acer napsal:

Dobry den, 

Mel bych otazku. Kdy opravite chyby v posledni aktualizaci horizon go pro android?? Pouzivam apku na samsung galaxy tab 3 8.0 a do posledni aktualizace jsem nemel s nicim problem. Ted se programy spatne nacitaji a je problem i s replayem. Budete to nejak resit?? Dekuji

Už se to tady řešilo, jedná se o chybu v posledni verzi aplikace Horizon Go , da se nainstalovat starší verze, viz můj příspěvek zde

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak CBS Drama, Arte HD a Nickelodeon HD zmizeli z Horizon Go už i mně. Kdybych si měl tipnout, Cartoon se v něm objeví po překlopení do HD.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
před 11 hodinami, tomus napsal:

Už se to tady řešilo, jedná se o chybu v posledni verzi aplikace Horizon Go , da se nainstalovat starší verze, viz můj příspěvek zde

Od vcera je k dispozii v GP nova verzia (2.3.20) a zda sa byt ok....

Odesláno

Rano jsem zkusil tu novou verzi 2.3.20 nainstalovat do telefonu a zdalo se to lepsi, nicmene ted vecer jsem to znovu spustil a uz se zase nacitalo nehorazne dlouho, nemluve o tom za stale neni opraveno chybejici tlacitko pro prepnuti ziveho vysilani na zpetne, musi se proklikat do TV pruvodce a spistit to odtud.

Takze jsem se opet musel vratit ke stare dobre verzi 2.3.15, kde vse opet funguje jak ma.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

image.thumb.png.7498de7ea7cdd47ce03b9a974a65aa6c.png

Tu date resetovat a Horizon Go ide ako pomasle)))

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague