Marek-26 Odesláno 25. září 2017 Sdílet Odesláno 25. září 2017 Nejde, LG neumí přehrávat HTML5 videa Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 25. září 2017 Sdílet Odesláno 25. září 2017 Mna by zaujimalo, preco pod Safari (Mac OS X) stale vyzaduje Silverlight, ked v MS Edge/Chrome uz Horizon bezi v HTML5.. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jirka.acer Odesláno 26. září 2017 Sdílet Odesláno 26. září 2017 Dobry den, Mel bych otazku. Kdy opravite chyby v posledni aktualizaci horizon go pro android?? Pouzivam apku na samsung galaxy tab 3 8.0 a do posledni aktualizace jsem nemel s nicim problem. Ted se programy spatne nacitaji a je problem i s replayem. Budete to nejak resit?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jiros Odesláno 26. září 2017 Sdílet Odesláno 26. září 2017 jak vám funguje Horizon GO na Pc na Windows 10 mám trochu problémy s náčitaním po spuštěni aplikace když kliknu třeba na novu tak se mi začne načítat a pak to napíše omlouváme se ale došlo k chybě musím zavřít aplikaci a spustit ji znovu a pak už to funguje takhle se to děje docela často nevíte jestli je to problém na straně UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 27. září 2017 Sdílet Odesláno 27. září 2017 Predpokladam,ze snidane s novou vysielaju v CZ tak ako aj na SK,len v okliestenom formate international,v tom istom case.Stanica ide normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. září 2017 Sdílet Odesláno 27. září 2017 V 26. 9. 2017 at 19:19, jirka.acer napsal: Dobry den, Mel bych otazku. Kdy opravite chyby v posledni aktualizaci horizon go pro android?? Pouzivam apku na samsung galaxy tab 3 8.0 a do posledni aktualizace jsem nemel s nicim problem. Ted se programy spatne nacitaji a je problem i s replayem. Budete to nejak resit?? Dekuji Už se to tady řešilo, jedná se o chybu v posledni verzi aplikace Horizon Go , da se nainstalovat starší verze, viz můj příspěvek zde Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 27. září 2017 Sdílet Odesláno 27. září 2017 Tak CBS Drama, Arte HD a Nickelodeon HD zmizeli z Horizon Go už i mně. Kdybych si měl tipnout, Cartoon se v něm objeví po překlopení do HD. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník king555 Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 před 11 hodinami, tomus napsal: Už se to tady řešilo, jedná se o chybu v posledni verzi aplikace Horizon Go , da se nainstalovat starší verze, viz můj příspěvek zde Od vcera je k dispozii v GP nova verzia (2.3.20) a zda sa byt ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 Rano jsem zkusil tu novou verzi 2.3.20 nainstalovat do telefonu a zdalo se to lepsi, nicmene ted vecer jsem to znovu spustil a uz se zase nacitalo nehorazne dlouho, nemluve o tom za stale neni opraveno chybejici tlacitko pro prepnuti ziveho vysilani na zpetne, musi se proklikat do TV pruvodce a spistit to odtud. Takze jsem se opet musel vratit ke stare dobre verzi 2.3.15, kde vse opet funguje jak ma. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jozef1605 Odesláno 29. září 2017 Sdílet Odesláno 29. září 2017 Tu date resetovat a Horizon Go ide ako pomasle))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.