tomus Odesláno 4. října 2017 Sdílet Odesláno 4. října 2017 Mam dotaz, je tu nekdo kdo pouziva Horizon GO na PC s Windows XP ? Mam tu dve PC s Win XP a ani na jednom me nechce chodit, vyzkousel jsem nekolik prohlizecu (Chrom, Firefox, Opera), ale ani v jednom se nespusti prehravani. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. října 2017 Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) No, normálě to tam nejde, kvůli nepodpoře Adobe pluginů (H.264)atd. Musel bys nakopírovat příslušné soubory, zaregistrovat v XP příslušné dynamické knihovny, upravit nějaké json soubory a přidat záznamy do about:config Jestli to nutně chceš, tak napiš že doporučuji přechod z XP na něco jiného napíše hned, ale to je jen takové plácnutí do vody Jen doplňuji: https://www.mozilla.cz/zpravicky/firefox-pro-windows-s-podporou-h-264aacmp3/ Upraveno 4. října 2017 uživatelem Marek-26 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. října 2017 Sdílet Odesláno 6. října 2017 Diky Marku, aspon uz vim kde je problem, nasel jsem na netu navod jak to rozchodit v Mozille, dva vecery jsem s tim hral, ale porad to nefunguje, Youtube uz v HTML5 chodim ale Horizon Go ne. Asi tim nebudu ztracet cas a preinstaluju Win XP na desitky. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. října 2017 Sdílet Odesláno 6. října 2017 To bude asi nejlepší, ono to stejně na XP blbne. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 8. října 2017 Sdílet Odesláno 8. října 2017 Pokud bude David chtít, můžu nahodit další obrázky s problémy, které jsem měl a někdy mívám na mobilu a pc. Kdy přibližně přibude Cartoon Network do Horizonu? Na webu UPC již v HGO uveden je. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kotlik Odesláno 9. října 2017 Sdílet Odesláno 9. října 2017 Horizon Go sledujem len cez prehliadač. App pre túto službu na W10 mi ponúkne nejaké funkcie navyše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. října 2017 Sdílet Odesláno 9. října 2017 Asi ani ne ale za zkoušku bych řekl, že stojí. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludekfilm Odesláno 9. října 2017 Sdílet Odesláno 9. října 2017 Na PC s W10 v prohlížeči Firefox 56 mi Horizon nejde, v prohlížeči Firefox 57 (64bit) příp Google chrome a IE Horizon funguje netušíte někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DariusCZ Odesláno 11. října 2017 Sdílet Odesláno 11. října 2017 (upraveno) Nevím v čem je problém, ale už asi měsíc mi na Horizon Go nejde spustit online Prima Comedy Central. Naskočí jen černá obrazovka. Je zajímavý, že když kliknu na tlačítko archivu, tak ten se rozjede. Ostatní programy jdou v pohodě. Google Chrome 61. Upraveno 11. října 2017 uživatelem DariusCZ Citovat - - Klasik 2x CA modul Praha 11 - Chodov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 11. října 2017 Sdílet Odesláno 11. října 2017 Jo, to mi dělá často taky... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.