Návštěvník David R. Odesláno 12. října 2017 Sdílet Odesláno 12. října 2017 @DariusCZ napíšu kolegům, dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sealex Odesláno 12. října 2017 Sdílet Odesláno 12. října 2017 Jelikož by se to mohlo hodit více lidem, odpovím na dotaz veřejně: "Čau, měl bych na tebe velkou prosbu o sdílení zkušeností s Android TV boxem a Horizonem Go. Pořídil jsem si jej pár dní zpátky a ačkoliv se mi aplikaci rozběhat podařilo, nefunguje ani zdaleko podle představ. Že to nebude uplně fantastické jsem očekával, co mě však poněkud zaskočilo je to, že se přehrávané video nedá přepnout do full-screen módu. Což dělá aplikaci totálně nepoužitelnou. Mohl bych se tedy zeptat, jestli ses setkal s podobnými problémy a jak případný Horizon Go na Shieldu řešíš nyní? ...." Ten samý problém jsem samozřejmě také dlouho řešil a zjistil jsem, že souvisí s DPI zobrazení TV boxu. Řešení jsem již před časem napsal na TVfreaku, tak ho zde ocituji: Nechá se změnit DPI zobrazení Nvidia Shield Android TV a tím se některé problémové aplikace přepnou do tabletového režimu a vejde se toho více na obrazovku. Vyřeší problém s aplikací Horizon Go od UPC a třeba prohlížeč Chrome se přepne do módu se záložkami nahoře a šipkou zpět. Funguje i bez ROOTU !!! Provádí se to pomocí ADB přístupu a to buď přes USB nebo přes síť! ADB je potřeba mít na PC nainstalované například odtud: https://developer.android.com/studio/releases/platform-tools.html#tos-header První krok povolení debug módu na Nvidia Shield TV:https://sites.google.com/site/nvidiashieldtvutilityapp/home/enable-debugging Druhý krok příkazový řádek z Windows: Zjednodušeně já jsem použil přikaz: adb connect ip_adresa_shieldu .... připojení pomocí lan adb shell wm density 280 .... změna DPI na osvědčenou hodnotu 280 - lze zkusit i jiné (standardní je 320) - změna DPI vydrží i po restartu - pro změnu na původní hodnotu lze použít příkaz: adb shell wm density reset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 12. října 2017 Sdílet Odesláno 12. října 2017 Keby sa tak Liberty Global rozhybala aj na Horizon Go pre Apple TV (zmeny v aplikacii nie su az take velke, tvOS je zalozeny na iOS).. Airplay funguje, ale je to otravne. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 12. října 2017 Sdílet Odesláno 12. října 2017 @quadra2030 V příštím roce se dočkáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. října 2017 Sdílet Odesláno 12. října 2017 V 7. 10. 2017 at 1:07, tomus napsal: Diky Marku, aspon uz vim kde je problem, nasel jsem na netu navod jak to rozchodit v Mozille, dva vecery jsem s tim hral, ale porad to nefunguje, Youtube uz v HTML5 chodim ale Horizon Go ne. Asi tim nebudu ztracet cas a preinstaluju Win XP na desitky. Tak jsem nainstaloval Windows 10 a Horizon Go už konečně funguje, ale objevil se další problém, v prohlížeči Edge Explorer a v aplikaci Horizon Go při přehrávání videa jsou nahoře a dole vodorovné bílé pruhy, jsou tam protože mám monitor s poměrem stran 4:3, To je jasné, ale proč jsou ty pruhy sakra bílé a ne černé, jak to obvykle bývá, netušíte někdo co s tím? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 13. října 2017 Sdílet Odesláno 13. října 2017 Zřejmě standardní barva pozadí stránky? Nebo standardní pozadí prohlížeče, jako takového? Zkus Dark Mode Theme Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raji Odesláno 13. října 2017 Sdílet Odesláno 13. října 2017 (upraveno) Ted jsem to vyzkoušel a pruhy mám černé. Win 10/64 Edge Upraveno 13. října 2017 uživatelem raji Citovat Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vasek608 Odesláno 26. října 2017 Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) Zdravím, používám Horizon GO přes web (=nikoliv Win10 aplikace), a poslední dobou zaznamenávám celkem problémy, pořady se sekají (a pak po dokončení "načítání" pokračují, nebo spadnou. Hlavně ve špičkách (=večerní hodiny, nebo pokud na nějakém kanále hraje Real nebo Barcelona atd). Mimo špičky (=dopoledne, noc) je situace o dost lepší (=ale ne bezproblémová, jen 'záseky' jsou méně obvyklé). Internet připojením to není (mám 100/10, ntb s win10 64bit, chrome, připojen kabelem přímo do UPC boxu), nic nestahuju, a pro kontrolu - v druhém okně můžu streamovat ivysilání v nejvyšším rozlišení bez jakéhokoliv zaváhání a mezitím se UPC sekne třeba 8x. Speedtesty také dávají plných 100/10. Výkonem počítače to také nebude (i7, 8gb ram, vytížení CPU 5%). Tzn. tipuju konektivita nebo servery na UPC straně nestíhájí asi... Máte podobné zkušenosti? Mám zkusit nainstalovat Win10 aplikaci nebo tam to bude prašť jako uhoď (=stejné)? Děkuji mnohokrát za vaše názory/zkušenosti. Upraveno 26. října 2017 uživatelem vasek608 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 26. října 2017 Sdílet Odesláno 26. října 2017 Zrovna vcera jsem to ho opet zkousel na Androidu - prihlasim se, vyberu si neco, objevi se logo HBO s temi upozornenimi, nacita, zobrazi se logo HBO GO a spadne to zase do te nabidky poradu. A porad dokola. Ted to zkousim v IE 11 na PC a opet - nereaguje na zadna tlacitka - ani Registrace, ani Prihlaseni. Stejne jako doma. Takze opet nepouzitelne. Pripojeni 100/100. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 26. října 2017 Sdílet Odesláno 26. října 2017 Ale to píšete o HBO GO?Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.