cvancara Odesláno 26. října 2017 Sdílet Odesláno 26. října 2017 Ooops, uz to vidim. Vidim H na zacatku, Go na konci. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kotlik Odesláno 26. října 2017 Sdílet Odesláno 26. října 2017 @vasek608 Ja tieto problémy pri sledovaní Horizon Go cez prehliadač nemám. Ale ja sa nachádzam v inej lokalite ako vy. App pre Win10 môžete skúsiť ale neverím že by to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mooonty Odesláno 28. října 2017 Sdílet Odesláno 28. října 2017 (upraveno) Běží Vám Horizon Go ? U mne Win 7, IE , nefunguje zpětné prohlížení např, u PRIMA TV. Upraveno 28. října 2017 uživatelem Mooonty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník asauer Odesláno 28. října 2017 Sdílet Odesláno 28. října 2017 (upraveno) Zdravím, musím rovněž si postěžovat jako @vasek608 že Horizon GO přes web (Firefox, Edge a aj v aplikaci win 10), kde poslední dobou mně rozčilují problémy, pořady se sekají (a pak po dokončení "načítání" pokračují, nebo spadnou). Internet připojením to není mám 200/20, a vše funguje tak jak ma. Máte nějaké typy na řešení? Asi si budu stěžovat na UPC a požadovat kompenzaci, když už platim takovy penize za něco co pak nefunguje. Děkuji mnohokrát za vaše názory. Upraveno 28. října 2017 uživatelem asauer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. října 2017 Sdílet Odesláno 29. října 2017 A jste připojen k modemu kabelem nebo přes wifi? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cipísek Odesláno 29. října 2017 Sdílet Odesláno 29. října 2017 Teď ráno mi to na mobilu přes wifi na Nat Geo HD sekalo jak blázen. Poslední dobou je ta aplikace problémová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník asauer Odesláno 29. října 2017 Sdílet Odesláno 29. října 2017 Blbne to jak při připojení kabelem tak i po WIFI. Je to děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 29. října 2017 Sdílet Odesláno 29. října 2017 Ahojte, prosím poraďte, používám aplikaci Horizon Go na Win10 a kdyz ji spustím a dám vybrat si kanál, tak u všech kanálů mi hlasí, že informace nejsou k dispozici. Čím to je? Děkuji. Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. října 2017 Sdílet Odesláno 29. října 2017 Zkuste aplikaci vyresetovat, mě funguje normálně (nyní zkoušeno). Start -> Nastavení -> Aplikace -> Horizon Go -> Upřesnit možnosti -> Resetovat Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraftwerk007 Odesláno 29. října 2017 Sdílet Odesláno 29. října 2017 Kdy konečně UPC zruší geoblokaci? Skylink jí už zrušil.....to zas na něco čekáte,aby vám utekli zákazníci? Citovat Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.