Marek-26 Odesláno 30. října 2017 Sdílet Odesláno 30. října 2017 Edge v Xbox One ve verzi 15 neumí oproti Edge ve verzi 16 pro desktopy tyto HTML5 funkce: Video codecs WebM with VP8 support & WebM with VP9 support a nebo to bude úplně něčím jiným. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 30. října 2017 Sdílet Odesláno 30. října 2017 Me napriklad nehraji videa HorizonGo v prohlizeci maxthon 5.x.x ve Win10. V Edge bez problemu. Maxthon je postaven na jadru IE a ve starsich verzich to fungovalo. Prisel jsem na to, jak Maxthon 5 donutit HorizonGo prehravat. V menu Vyvojarske nastroje vynutit pouzivat jadro IE10 namisto IE11(nativne). Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 8. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Tak fajn,zvykajme si na novy vizual. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 8. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Osobně se mi tenhle nový design líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 8. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Prima, v te nove verzi se nezobrazuje prihlasovaci dialog v Opere. Az doted jsem ji uspesne pouzival :-( Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kebulek Odesláno 8. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Nový design vypadá dobře, má to jen jednu malou chybičku - nejde se mi přihlásit. "Neplatné uživatelské jméno nebo heslo" Citovat Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 8. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Vymažte cookie ze svých prohlížečů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludekfilm Odesláno 8. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Předností je, že jdou seřadit programy (možná to dřiv šlo také, nevím?). Jedině co mi zarazilo, že jsem musel změnit adresu odkazu do záložek. Na původním odkazu mi to zobrazilo úvodní stránku s popisem "EROR jejda něco se pokazilo" nebo tak nějak, ale nabídka na boku "obrazovka" chodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 8. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jednotlivé kanály šly seřadit i v původní verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 8. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Nový design naskočil i mně. Trochu jsem byl zaskočen, je to dost jiné, ale zvykám si. Snad ve výsledku lepší. Hlavně, když bude platforma funkční. Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem Jack_6428 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.