Odesláno 4. května 2018 6 let Koupil jsem dnes MiBox a doufal, ze je to Android, ze tam pujde Horizon krasne.. a bohuzel jsem se splet. @beepee: musis si stahnout APK, to tam pres ES File Manager nahrat.. ale stejne je aplikace otocena nabok a nejde v ni ovladat ovladacem, takze je to asi jako drbat se levou nohou za pravym uchem @David: kdy ocekavate release na AndroidTV? Doufam, ze to nebude az na vanoce, jak tu nekdo psal :)
Odesláno 5. května 2018 6 let @vládce loutek - tak tu aplikaci budeš muset vždycky stáhnout a nainstalovat, s tím nekonformním ovládáním souhlasím. Ale na Android boxu ji teda na bok otočenou nemám. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 5. května 2018 6 let Ale tu sa jedná o android tv a nie o android box. tu máš rozdiel https://androidtv.news/2016/07/android-tv-versus-android-smart-tv-boxes/ Upraveno 5. května 2018 6 let uživatelem potox
Odesláno 5. května 2018 6 let Dobrá, nevěděl jsem, že je mezi tím až takový rozdíl. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 14. května 2018 6 let Již několik dní nefunguje Horizon Go na mobilu ( u mě Huawei, ale nejspíš nehraje roli). Podle reakcí na Google play nejsem jediný. Komentářů v tomto smyslu nepočítaně. Ovšem odpověď od vývojářů nikde. Proto zkouším zde. Nevíte někdo co s tím, popřípadě kam jinam se obrátit. Má někdo stejnou zkušenost? Jen pro pořádek, před aktualizací šlapal normálně.
Odesláno 14. května 2018 6 let Mě funguje(Honor 7). 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 14. května 2018 6 let Jen abych to upřesnil. On jako takový funguje, ale po pokusu pustit živé vysílání ,ať už jakékoliv stanice, spadne. Ještě jedno zjištění.....v prohlížeči funguje. Takže chyba je v samotné aplikaci. Upraveno 14. května 2018 6 let uživatelem dmatejek
Odesláno 14. května 2018 6 let Mě funguje i živé vysílání bez problému. Přestalo fungovat až po nějaké aktualizaci? Co se od té doby v mobilu změnilo? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. května 2018 6 let Já potvrzuji též tento problém mám Huawei P9 Lite a v aplikaci nefunguje živé vysílání ani zpětné přehrávání už pár dnů.Vždy mě to hodí nazpět do hlavního menu aplikace snad to spraví další aktualizace. Basic 250 Mb/s - Komplet Vodafone TV STB, Modem Compal CH7465 Bílina
Odesláno 14. května 2018 6 let Jestli fungovala předchozí verze, udělejte downgrade. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.