Odesláno 1. července 2018 6 let To prihlasovani po spusteni prohlizece me taky desne prudi, ale uplne nejvetsi uchylarna je to, ze se treba koukam na fotbal, najednou mi naskoci hlaska "Video nyni nelze prehrat ...", provedu refresh stranky a zjistim, ze jsem byl odhlasen. 😮 Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 2. července 2018 6 let Žádné :) Jakmile nějaké dostanu, UPC Zone bude první, kam to oznámím :) První vlaštovka - vypadá to na říjen :)
Odesláno 3. července 2018 6 let A co Apple TV?Sent from my iPhone using Tapatalk Internet 300 - TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 3. července 2018 6 let To samé. Vyvíjí se, ale kdy to bude, se nikdo zatím neodvažuje říci. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. července 2018 6 let A co Apple TV? Sent from my iPhone using Tapatalk Údajně už se testuje v Nizozemí Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. července 2018 6 let Windows 10 - ok Android 8.0 - ok iPad (2018) iOS 11.3.1 - "Neni k dispozici. Video nyní nelze přehrát"
Odesláno 27. července 2018 6 let Máte někdo zkušenosti s Horizon GO na Android boxu H96 Pro+ , případně H96 Max? 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 5. srpna 2018 6 let Nova Sport 1 Moto GP z 13:30 Není k dispozici Video nyní nelze přehrát ve 20:15 dělejte s tím něco, taková služba je nepoužitelná - - - - Praha
Odesláno 5. srpna 2018 6 let Mně teď taky ZZ nejede... (na Coolu) Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.