Odesláno 4. listopadu 2014 10 let Asi jim spadl server s přihlašovacíma udaji, jak se tam lidi cpou Taiky mi to nejde.
Odesláno 4. listopadu 2014 10 let Koukám, že tam přibyly další 2 filmboxy v seznamu na webu horizon.TV ale radši bych novu sport a NAT geo.
Odesláno 4. listopadu 2014 10 let Ty by se snad mohli objevit casem... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 4. listopadu 2014 10 let Včera to padalo, dnes nejede. Chyby v názvech pořadů - stejně jako v samotném EPG ve vysílání UPC... Možná to chtělo ještě měsíc počkat, a udělat to pořádně.
Odesláno 4. listopadu 2014 10 let Mám tablet GOCLEVER QUANTUM 785 - 2x 1.3GHz, 1GB RAM ... Android 4.2.2. Stáhl jsem do tabletu aplikaci Horizon Go, ale když chci pustit nějaký TV program, tak zvuk jede, ale pouze nějaký statický obraz z pořadu. Nemusí být nainstalován ještě nějaký speciální flash player? Scénky, filmy z You Tube jedou normálně.
Odesláno 4. listopadu 2014 10 let Nevím, jestli jsem někde něco nepřehlídnul, ale pořád čtu, že s Komfortem budu mít stejné programy, jako v televizi... teda samozřejmě ty, které v Horizonu jsou. Ale v tom případě nechápu, proč např. AXN Black a AXN White, i když mám Komfort a v Horizonu v celkové nabídce jsou, z nějakého důvodu na seznamu mého Horizon účtu nejsou.
Odesláno 4. listopadu 2014 10 let Tak jsem to už našel v PDF ceníku, abych měl AXN Black a AXN White, i když je mám v Komfortu, musím si připlatit plus za 69,-, aby se mi objevily i v Horizonu
Odesláno 4. listopadu 2014 10 let nakonec jsem to na iPadu rozchodil, jina moznost nez zmenit store neexistuje, aplikace intuitivní a funguje pomerne svizne, ale kvalita obrazu teda nic moc, tak na zprávy dobrý ale to nativní aplikace CT24 ma kvalitu obrazu lepsi - - - - Praha
Odesláno 4. listopadu 2014 10 let Jelikož mi bootje stb jako divý a ne a ne se načíst, pokud se načte, nejde se dostat do HDD, na 10-tý pokus to třeba rozchodím, už jsem těch stb pár měla...No, každopádně jsem si chtěla pustit jeden pořad na Horizonu, jelo to a za chvíli Došlo k chybě Omlouváme se, video nyní nelze přehrát. No prosím... už fakt nevím... tak STB nejde, nebo jde, dle toho, jak si usmyslí...Horizon nejde jde nejde... kéž by něco fungoval tak jak má...
Odesláno 4. listopadu 2014 10 let Na Ainol Nono Hero s Androidem 4.1.1 aplikace jde nainstalovat, ale padá po kliknutí na danou televizi.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.