Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Nabízí se vam pro sledovani všechny programy z vasi TV nabidky, nebo jen vybrane z nabídky? Urcite nemam všechny programy z me TV nabídky. Nevim jestli je to tim, ze mam "jen" Kombi Komfort 120 ?
Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Už to zase naběhlo ale mám tam 3× Filmbox, Animal Planet, Sport 1, HBO2, Cinemax a TV Paprika, celkem tedy 73 programových pozic.
Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Nabízí se vam pro sledovani všechny programy z vasi TV nabidky, nebo jen vybrane z nabídky? Urcite nemam všechny programy z me TV nabídky. Nevim jestli je to tim, ze mam "jen" Kombi Komfort 120 ? Podle vseho jsem jen Lama a neumim s tou aplikaci pracovat. Nejspis se musi sestavit vlastni seznam TV kanalu. http://www.upc.cz/televize/programy/ Uplne to tak nefunguje, asi jeste je to omezeno vytizenim streamu. Omlouvam se za svou neznalost a rozsireni vlakna
Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Půjdou ti jen programy co máš zaplacené, jestli máš jen komfort, tak ti nepůjdou například programy od HBO a Filmboxy Extra a Plus.
Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Kdo tam má 3 x stejnou TV tak by snad mohlo pomoct ten program odinstalovat , vymazat data a znovu nainstalovat
Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Android aplikace Horizon Go bohuzel nefunguje na tabletu Nvidia Shield (stream se spusti, ale aplikace po jedne sekunde spadne)
Odesláno 12. listopadu 2014 10 let Mám KOMBI KOMFORT + 120. Spustím jen 51 programů. Je to tak správně? Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Odesláno 12. listopadu 2014 10 let Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Odesláno 12. listopadu 2014 10 let Prej pouze Dostaneš z těch cca 60 programů, co jsou dostupné v horizon go, jen ty, které máš předplacené, takže hbo, axn white a black a další tam nebudeš mít
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.