Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Nabízí se vam pro sledovani všechny programy z vasi TV nabidky, nebo jen vybrane z nabídky? Urcite nemam všechny programy z me TV nabídky. Nevim jestli je to tim, ze mam "jen" Kombi Komfort 120 ?

Odesláno

Už to zase naběhlo ale mám tam 3× Filmbox, Animal Planet, Sport 1, HBO2, Cinemax a TV Paprika, celkem tedy 73 programových pozic.

Odesláno
Nabízí se vam pro sledovani všechny programy z vasi TV nabidky, nebo jen vybrane z nabídky? Urcite nemam všechny programy z me TV nabídky. Nevim jestli je to tim, ze mam "jen" Kombi Komfort 120 ?

Podle vseho jsem jen Lama a neumim s tou aplikaci pracovat. Nejspis se musi sestavit vlastni seznam TV kanalu.

http://www.upc.cz/televize/programy/

Uplne to tak nefunguje, asi jeste je to omezeno vytizenim streamu.

Omlouvam se za svou neznalost a rozsireni vlakna :-)

Odesláno

Půjdou ti jen programy co máš zaplacené, jestli máš jen komfort, tak ti nepůjdou například programy od HBO a Filmboxy Extra a Plus.

Odesláno

Kdo tam má 3 x stejnou TV tak by snad mohlo pomoct ten program odinstalovat , vymazat data a znovu nainstalovat :santa:

Odesláno

Android aplikace Horizon Go bohuzel nefunguje na tabletu Nvidia Shield (stream se spusti, ale aplikace po jedne sekunde spadne) :(

Odesláno

Mám KOMBI KOMFORT + 120. Spustím jen 51 programů. Je to tak správně?

5954afcfc4294_Schrnka01.jpg.2c3e07e306d40dde6c0d7fb990c6d3c2.jpg

• Internet 300
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • Modem Technicolor, KAON 700
  • Most
Odesláno

Já si myslím, že je , mám to taky tak. :thumbdown:

Odesláno
:diky
  • Internet 300
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • Modem Technicolor, KAON 700
  • Most
Odesláno

Prej pouze :-D

Dostaneš z těch cca 60 programů, co jsou dostupné v horizon go, jen ty, které máš předplacené, takže hbo, axn white a black a další tam nebudeš mít :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague