Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Já jsem psal pouze o volání funkce jako test prostředí. Není důvod aby tím byla funkčnost aplikace ovlivněna jinak než jak potřebuji.

Pokud mi ta funkce spouštěná např. při startu aplikace vrátí hodnotu TRUE > vím, že je aplikace spuštěna na rootlém telefonu > aplikaci ukončím nebo nechám zobrazit hlášku, že to na rootu nejede. Pokud funkce vrátí hodnotu FALSE > pokračuji ve startu aplikace.

Odesláno

Aplikace si na androidu samozřejmě umí zjistit, jestli je k dispozici root nebo ne. Ověřují to i některé bankovní aplikace. Od začátku UPC upozorňovalo na to, že aplikace nepůjde na upravených ROM nebo s rootem. Nevím, jestli je to i můj případ. Jen říkám, že na stejném telefonu za stejných podmínek mi předchozí verze fungovala, nová ne. (naštěstí jsem obnovil předchozí ze zálohy). Pokusy provedu později.

Odesláno

Třeba jako to zjišťují programy Root Checker.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Takže rootem to nejspíše nebude, protože nejnovější verze mi funguje na Galaxy SII také s rootem. Jinak jsem zkoušel na té Xprerii Z1 Compact i odinstalování aplikace a čisté nainstalování nové verze - výsledek stejný - aplikace spadne, jakmile se má začít přehrávat video.

Odesláno

Tak opět se něco děje. Nejde se přihlásit na PC ani MT.

• Internet 300
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • Modem Technicolor, KAON 700
  • Most
Odesláno

Olomouc taky nejede. Stejně jako včera.... koukám zase kvalitní služby. ..

Odesláno

Tuši někdo proc horizon nejede na tabletu lenovo yoga2? Dik za info.

Odesláno

Ostrava taky nic... :(

Odesláno

No mě to taky neběží. V mt mám app aktualizovanou, v tabletu ne a na obojím to píše, že se momentálně nelze přihlásit.

Odesláno

Nejede to. Podle mě je jedno, jestli jsem z Olomouce, Ostravy či Horní Dolní, služba běží přes net

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague