Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Vřelé díky. Snad to ještě pomohlo i někomu jinému. :diky

• Internet 300
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • Modem Technicolor, KAON 700
  • Most
Odesláno

Zobrazit smíšený obsah

máte někdo řešení ?

díky

Odesláno

funguje vám HBO ,HBO 2,HBO COMEDY v aplikaci Horizon Go?

Odesláno

Ano.

• Internet 300
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • Modem Technicolor, KAON 700
  • Most
Odesláno
funguje vám HBO ,HBO 2,HBO COMEDY v aplikaci Horizon Go?

Ano, funguje.

Odesláno

mě to nefunguje HBO,HBO2 ,HBO Comedy .Chcete-li získat přístup k tomuto obsahu, musíte provést aktualizaci tak mě přesměruje na https://www.ziggo.nl/

Odesláno

Ja teda HBO nemam zadne ani v seznamu stanic v horizon go, ale v HBO Go mi jedou OK

Verze by mela byt aktualni alespon tablet ani telefon nechce update Verze 2.1.7 (8202)

Odesláno

tak domluveno problém na straně UPC.

Odesláno

Tak na Horizon GO uz je k dispozici videoteka, zatim tam toho na vyber ale moc není.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Zdravím....Předtím jsem se ptal ve špatném tématu. Zde to je dobře.

Mám dotaz:

Chtěl bych využívá ten Horzin Go na PC, protože máme TV a dvě PC.

Tedy aby každý mohl koukat na co chce kdy chce. Ten STB nepotřebuji a nechci mít Horizon v TV (další krabici k TV) ale pouze chci používat tu webovou formu. (Jak se tam přihlásím a platí se něco navíc?)

Dík.

Půjčovat si nic nechci. Jen sledovat pořady které tam jsou a které mám TV v rámci předplacené nabídky. OD UPC mám TV + internet.

Ještě mě zajímá celkem důležitá věc. Co je zdroj signálu pro ten Horizon Go? Internet? Anebo signál jako do TV? Je to totiž velice různé.

Například: ČT sport vysílá MS hokej v HD kvalitě v TV pořád. I když to sleduje hodně lidí ale jakmile na tom čumím přes jejich web, tak to je hnus, protože to schválně snižují... To je hnus. Tedy v TV to je lepší. Navíc na webu často nedávají některé programy, protože nemají pro web práva....

Tedy nerad bych se díval na ten Horizon a měl tyhle problémy, protože zdrojem je internet. Poté by to bylo na nic. Bylo by to tam ve špatné kvalitě a programy by se odlišovali.

Díky za radu.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague