Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Proč se mi na iPadu při pokusu o stream přes apple TV napíše, že funkce není k dispozici? Je šance že dojde k nápravě? U O2 TV Go to jdede bez problémů. Jinak řečeno, blokují stream přes apple tv. Stejně se to asi chová i na androidu, co?

Odesláno

Ahoj nevíte nekdo neco o tom zda pracuje nebo bude pracovat UPC na aplikaci horizon go pro SMART TV. Kdyz tam funguje HBO go tak nevidím důvod proč nejde horizon. A druhý dotaz proč pro prehravíni horizon go v PC je potreba silverlight??? Je to snad poslední stream služba která to vyžaduje ostatní fungují na modernějším přehrávači... tak zda neplanují také změnu....

Díky Tomas

Odesláno

krizekt: Protože to je zbytečné? :-D k tv máš settopbox a tudíž není potřeba žádné nekvalitní internetové streamy ;)

Odesláno

tak proč v tom případě když je to zbytečné vubec spustili tu službu když mam set top box??? a proč služba hbo go funguje a ostatní společnosti ty aplikace taky vyvíjí??? o2 tv go na smart tv funguje....

Odesláno

krizekt:abys to třeba mohl sledovat na cestách? o to jde. HBO GO se pro tv samozřejmě vyplatí vyvíjet, zamysli se a určitě ti to docvakne ;) Myprime by se do tv taky hodil, ale od toho tu je settopbox :-)

Ohledně té tvé o2 tv (citace):

"Zdravím, aplikace O2 TV Go pro smart TV slouží jako videotéka, funkce jako živé vysílání nebo zpětné zhlédnutí nejsou podporované. Sledování O2 TV ve smart TV je možné přes set- top- box. Aplikace je součástí vaší nabídky ve smart TV."

Odesláno
Proč se mi na iPadu při pokusu o stream přes apple TV napíše, že funkce není k dispozici? Je šance že dojde k nápravě? U O2 TV Go to jdede bez problémů. Jinak řečeno, blokují stream přes apple tv. Stejně se to asi chová i na androidu, co?

Totožně se chová i při pokusu zobrazení videa na TV přes konvertor na HDMI kabel.

Řešil jsem a na zahraničních fórech se dočetl, že popsané chování u obdobných služeb je snad z důvodu nějakých obskurních licenčních podmínek poskytovatelů obsahu (ač se to zdá nepochopitelné). Vůle toto omezení napravit je patrně nulová.

Vznesl jsem k této věci dotaz na uživatelskou podporu, kde prý věc postoupili technickému oddělení, a ani po dvou týdnech jsem nedostal odpověď.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Konečně jsem dostal odpověď od UPC ohledně blokování přehrávání obsahu na jiné obrazovce přes kabel nebo Apple TV. Jakkoli se to zdá neuvěřitelné, jedná se o vlastnost, nikoli o chybu aplikace, a měnit toto chování UPC nehodlá. Ověřil jsem zkušební stream aplikace O2 TV Go a zde je to bez potíží. Napíšu 02, aby to prezentovali jako jejich konkurenční výhodu, třeba se UPC chytí za nos (naivní představa).

Stejně jako se ptal Martin_B se i já ptám majitelů zařízení s androidem - funguje vám Horizon Go na jiné obrazovce připojené z android zařízení přes HDMI? (Smart TV apod. mě nezajímají.)

Odesláno

Zřejmě se blýská na lepší časy - snad v Horizon Go přibude podpora Chromecast / AirPlay:

http://www.digitaltveurope.net/378481/u ... orizon-go/

Edit:

Důvod proč mě podpora Chromecast zajímá: nemám a (zatím) nechci UPC set-top box Horizon, přitom bych ale teoreticky mohl někdy zatoužit po tom si pustit nějaký film z MyPrime na velké TV. Zatím mohu MyPrime pouštět jen na tabletu.

Odesláno

Windows 10 a prohlížeč Microsoft EDGE mám menší problém .Při spuštění Horizon GO nefunguje doplňkový modul Silverlight, při spuštění jenom černá obrazovka.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Edge Silverlight nepodporuje a prý podporovat nebude. Musí se spustit IE nebo FF

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague