Návštěvník honziik Odesláno 31. srpna 2015 Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Z oboji to funguje v zahranici. Koukal jsem z USA, Ciny a predevcirem z Finska. GPS se nepouziva a neni ji problem pripadne zakazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 31. srpna 2015 Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Kodl:vyzkoušeno v zahraničí(píšu v předchozích příspěvcích)jak z noťasu,tak z Honoru 3C přes OpenVpn z GP. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. září 2015 Sdílet Odesláno 13. září 2015 Funguje vám Horizon Go na set-top-boxu bez připojeného koaxiálu, resp. stačí pouze LAN připojení? Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Budulman Odesláno 14. září 2015 Sdílet Odesláno 14. září 2015 Funguje vám Horizon Go na set-top-boxu bez připojeného koaxiálu, resp. stačí pouze LAN připojení? Standa Horizon Go je webová, Android či iOS aplikace, nemá nic společného se set-top-boxem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník robo Odesláno 14. září 2015 Sdílet Odesláno 14. září 2015 Mam otazku. Proc me pres web Horizon GO schazi spousta programu. I takova tv Kino Brarrandov tam neni. Nikde jsem nenasel moznost to zmenit. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. září 2015 Sdílet Odesláno 14. září 2015 Měnit to nejde. Prostě tam některé kanály jsou, jiné nikoliv. Není to tak, že přesně vše co máte v nabídce budete mít i na Horizon GO. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 14. září 2015 Sdílet Odesláno 14. září 2015 Záleží, jak se (ne)dohodne provozovatel stanice s UPC. A taky pochybuji, že má UPC takové servery na tohle, aby tam pustila všech 100+ programů z nabídky. Natož ještě pak v HD. Musí postupně. I tak ale mi přijde, že tam je všechno podstatné. Mně tam už nic nechybí. Ale bylo by zajímavé, kdyby UPC nabídlo nějaký exkluzivní program jen pro Horizon Go, které v TV nabídce není. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. září 2015 Sdílet Odesláno 16. září 2015 A kdy přidají Nova Sport 2?Na email psali, že od 5. 9. si Nova sport 2 můžete užít v aplikaci Horizon Go ale dosud nebyla přidána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dusan Odesláno 17. září 2015 Sdílet Odesláno 17. září 2015 horizon go Došlo k chybe Spustite video znovu kliknutím na tlačítko Prehrať A opět ta stejná chyba. Stream se vůbec nespustí a rovnou se objeví toto - viz příloha. Skús konfiguráciu silverlightu (pravé tlačidlo v browseri na chybovú hlášku a vyber option pre nastavenie Silverlightu), alebo (čo funguje vždy): Win+R --> C:\Program Files\Microsoft Silverlight\5.1.30514.0\Silverlight.Configuration.exe (môže sa líšiť ak máš 7/8/XP) zvoľ kartu "Playback" a na nej zaškrtni "Enable download and updates to components required for protected download playback". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dusan Odesláno 17. září 2015 Sdílet Odesláno 17. září 2015 Dnes me po par mesicich pouzivani prestal fungovat horizon go v internetovem prohlizeci na pc, opakovane hlasi chybu: Došlo k chyběSpusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát. Nesetkal se nekdo s necim podobnym? -na tabletu pres stejneho isp vse funguje v poradku -chyba se projevuje stejne ve vsech internetovych prohlizecich(firefox, ie, opera) -promazal jsem cookies i historii v prohlizecich, vypnul adblock -nekolikrat reinstaloval Microsoft Silverlight a to jsem zkousel i na starsi verze -vypnul zabezpeceni firewall, antivir -na konkurencni sluzbe ivio.tv, ktera taky pouziva Microsoft Silverlight funguje a prehrava v poradku viď výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.