Návštěvník mirekd12 Odesláno 3. října 2015 Sdílet Odesláno 3. října 2015 V UPC SK HoGo jede.Obraz v HD excelentny. Ahoj. Horizon go jsem rozběhal na pc.Jelikož používám google chrome ve kterém tv prý nefunguje tak jsem stáhl mozillu.tv mi tam jede ale nějakej super obrázek to není.Nevíte čím to může být? příjde mi že je obraz málo ostrý.mám zkusit třeba operu?na čem to jedete vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 3. října 2015 Sdílet Odesláno 3. října 2015 HD je samozřejmě lepší než SD, ale na velkým televizoru to skutečně žádná sláva není. Ale ono to taky pro tyto účely asi není primárně dělaný a na nějakým tabletu a NB to HD vypadá obstojně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 3. října 2015 Sdílet Odesláno 3. října 2015 Ahoj. Horizon go jsem rozběhal na pc.Jelikož používám google chrome ve kterém tv prý nefunguje tak jsem stáhl mozillu.tv mi tam jede ale nějakej super obrázek to není.Nevíte čím to může být? příjde mi že je obraz málo ostrý.mám zkusit třeba operu?na čem to jedete vy ? IE11.Browserom to asi nebude,skor rychlostou pripojenia. HD je samozřejmě lepší než SD, ale na velkým televizoru to skutečně žádná sláva není. Ale ono to taky pro tyto účely asi není primárně dělaný... A na ake ucely je to primarne dělaný ked HD nie je podla teba na velkom TV ziadna slava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mirekd12 Odesláno 3. října 2015 Sdílet Odesláno 3. října 2015 Já to na pc chci zobrazit na 24palcovém monitoru a to by měl bejt obraz o.k.(bohužel není)jinak na telce je to super akorát bych občas chtěl sledovat telku i na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. října 2015 Sdílet Odesláno 3. října 2015 Jak to zprovoznim? Porad to chce nejaky silverlight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 3. října 2015 Sdílet Odesláno 3. října 2015 Ahoj. Horizon go jsem rozběhal na pc.Jelikož používám google chrome ve kterém tv prý nefunguje tak jsem stáhl mozillu.tv mi tam jede ale nějakej super obrázek to není.Nevíte čím to může být? příjde mi že je obraz málo ostrý.mám zkusit třeba operu?na čem to jedete vy ? IE11.Browserom to asi nebude,skor rychlostou pripojenia. HD je samozřejmě lepší než SD, ale na velkým televizoru to skutečně žádná sláva není. Ale ono to taky pro tyto účely asi není primárně dělaný... A na ake ucely je to primarne dělaný ked HD nie je podla teba na velkom TV ziadna slava? Dle samotnýho UPC: "Horizon Go je aplikace pro Váš smartphone, tablet nebo notebook", takže nic o klasickým televizoru. A na smartphone, tabletu a notebooku to HD vypadá opravdu ucházející. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 3. října 2015 Sdílet Odesláno 3. října 2015 Já to na pc chci zobrazit na 24palcovém monitoru a to by měl bejt obraz o.k.(bohužel není)jinak na telce je to super akorát bych občas chtěl sledovat telku i na pc A jaké máte nastavené rozlišení? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 3. října 2015 Sdílet Odesláno 3. října 2015 Jak to zprovoznim? Porad to chce nejaky silverlight https://www.google.cz/search?q=utfg&ie= ... ilverlight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. října 2015 Sdílet Odesláno 4. října 2015 Dobry den muze mi někdo poradit, při zapnuti televize na notebooku se mi vždy objevi vlevo nahore instal Silverlight , když na to kliknu a naistaluji tak se mi vždy objevi ze program je uz nainstalovan mam Windows 10 uz si nevim rady. Dekuji vsem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 4. října 2015 Sdílet Odesláno 4. října 2015 nepoužívej EDGE ale Internet explorer. Už se to tu psalo. I na horizon.tv je upozornění, stačí jen číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.