thaischumi Odesláno 27. října 2015 Sdílet Odesláno 27. října 2015 ahoj s Horizon Go na androidu mám docela problém, protože mám na všech stanicích takový namodralý obličeje, na tabletu jsem už zkoušel i vrácení do továrního nastavení a dodám že youtube (aplikace) ale i videa nahraný přímo v tabletu běží normálně jedná se o tablet Prestigio PMP5101C3G Quad s androidem 4.2.2 nevíte někdo co s tím? Poslední funkční verze na tomto tabletu (a i mnoha dalších) je 2.1.5 http://thaischumi.sweb.cz/com.lgi.orion ... 5_7402.apk Od 2.1.6 vypadá takhle: Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SSLEEP Odesláno 28. října 2015 Sdílet Odesláno 28. října 2015 opravdu starší verze funguje a díky moc za odkaz ale musím říct že UPC vtom má teda pěknej bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natalek Odesláno 31. října 2015 Sdílet Odesláno 31. října 2015 Horizon apk verze 2.2.4 úplně skvěle šlape na Fire Kindle (Android 4.4.2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Ti, kdo nemáte plnou nabídku, fungují Vám i neobjednané programy? Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Neví prosím někdo jak odstranit vadu u horizon go - na notebooku se mi stále seká a chrčí zvuk,běžně na netu to u videi nedělá na klas.pc vše v pohodě,na notebooku to dělá jak u wifi tak i přes kabel-prohlížeč jsem měla mozillu i exploder což mi doporučili-žádná pomoc už si nevím rady co to způsobuje děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Mne vadi, ze se musim jak chuj na svym PC pokazdy prihlasovat, pritom na mobilu i tabletu to neni treba. Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Tak máte něco špatně v PC. Nemažete si třeba cookies? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raji Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Dělá mě to samé na všech PC. Stále dokola se přihlašovat. Win 10/64, IE. Citovat Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Stejnej problém, nutnost neustálýho přihlašování. A to i když to mám jenom na jednom PC a nic neměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Ano, taky mě to otravuje - ikdyž je tam zatržítko pro zapamatování přihlášené osoby, které nejspíš nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.