Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nemam zaskrtnute zapamataj si ma,ale po kliknuti na prihlasit mi to drzi v pamati prihlasovacie meno,heslo a nemusim vypisovat,takze pohodicka.Ale tiez by som radsej prijal ako to ma HBO GO,ked po kliknuti ihned nabehne.W10/64

Snimkaobrazovky66u33h.png

Odesláno

Kde jsou všechny programy? Pustil jsem si nyní po dlouhé době přes notebook Horizon TV a nemám tam ČT1, ČT4Sport, Nova, Barrandov, CS Film atd. Jelikož mám Horizon TV (my pride) v balíčku již zaplaceno, tak mě to nyní překvapilo. Co se zase kde stalo nebo co jsem kde neaktualizoval.

Odesláno

Zkus kouknout na konec. Asi před měsícem přidávali programy a nechali jen co jdou sledovat. ČT sport je teď v HD

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
Kde jsou všechny programy? Pustil jsem si nyní po dlouhé době přes notebook Horizon TV a nemám tam ČT1, ČT4Sport, Nova, Barrandov, CS Film atd. Jelikož mám Horizon TV (my pride) v balíčku již zaplaceno, tak mě to nyní překvapilo. Co se zase kde stalo nebo co jsem kde neaktualizoval.

Všechny vyjmenované tam jsou, jen různě rozházené:

Odesláno

Zdravíčko, kvalita přes webový prohlížeč asi nastavovat nejde? Případně (ne)potlačení spořiče obrazovky je taky celkem opruz :) Předpokládám, že se sledovat jinak na PC, než přes web to nepůjde (že by měli nějaký third-party soft např.)? Jinak bezva služba, jsem za ni rád :)

Odesláno

Kvalita nastavit nejde. Sporic to taky nepotlaci. Nejde ani zrcadleni do TV napr. pres AirPlay a podobne sluzby

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

Pouzivam Horizon Go i Media box nekolik mesicu. Az ted jsem zjistil, ze mi na tabletu/as i v PC/ v aplikaci Horizon Go funguji vsechny kanaly HBO, aniz bych mel HBO balicek je to normalni, nebo jen promo akce?

Odesláno

Ahoj, máš pravdu. Hbo zaplacené nemám, ale v Horizon Go mi běží, asi nějaká chyba.

Odesláno

Tak pššššt!!! [sMIRKING FACE]

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj s Horizon Go na androidu mám problém, na mobilním připojení 3g aplikace funguje bez problémů ale když zapnu WiFi napíše mi to hlášku video nyní nelze přehrát (-2030) nevíte někdo co s tím?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague