Návštěvník ritchi Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Nemam zaskrtnute zapamataj si ma,ale po kliknuti na prihlasit mi to drzi v pamati prihlasovacie meno,heslo a nemusim vypisovat,takze pohodicka.Ale tiez by som radsej prijal ako to ma HBO GO,ked po kliknuti ihned nabehne.W10/64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník djpatrick Odesláno 15. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Kde jsou všechny programy? Pustil jsem si nyní po dlouhé době přes notebook Horizon TV a nemám tam ČT1, ČT4Sport, Nova, Barrandov, CS Film atd. Jelikož mám Horizon TV (my pride) v balíčku již zaplaceno, tak mě to nyní překvapilo. Co se zase kde stalo nebo co jsem kde neaktualizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 15. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Zkus kouknout na konec. Asi před měsícem přidávali programy a nechali jen co jdou sledovat. ČT sport je teď v HD Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Budulman Odesláno 15. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Kde jsou všechny programy? Pustil jsem si nyní po dlouhé době přes notebook Horizon TV a nemám tam ČT1, ČT4Sport, Nova, Barrandov, CS Film atd. Jelikož mám Horizon TV (my pride) v balíčku již zaplaceno, tak mě to nyní překvapilo. Co se zase kde stalo nebo co jsem kde neaktualizoval. Všechny vyjmenované tam jsou, jen různě rozházené: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Firestone Odesláno 18. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Zdravíčko, kvalita přes webový prohlížeč asi nastavovat nejde? Případně (ne)potlačení spořiče obrazovky je taky celkem opruz Předpokládám, že se sledovat jinak na PC, než přes web to nepůjde (že by měli nějaký third-party soft např.)? Jinak bezva služba, jsem za ni rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 18. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Kvalita nastavit nejde. Sporic to taky nepotlaci. Nejde ani zrcadleni do TV napr. pres AirPlay a podobne sluzby Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Pouzivam Horizon Go i Media box nekolik mesicu. Az ted jsem zjistil, ze mi na tabletu/as i v PC/ v aplikaci Horizon Go funguji vsechny kanaly HBO, aniz bych mel HBO balicek je to normalni, nebo jen promo akce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr4422 Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Ahoj, máš pravdu. Hbo zaplacené nemám, ale v Horizon Go mi běží, asi nějaká chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník murder Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Tak pššššt!!! [sMIRKING FACE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2015 Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Ahoj s Horizon Go na androidu mám problém, na mobilním připojení 3g aplikace funguje bez problémů ale když zapnu WiFi napíše mi to hlášku video nyní nelze přehrát (-2030) nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.