Jack_6428 Odesláno 3. prosince 2015 Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Mně někdy píše, že nevyužívám služby a nemám nárok Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zdenda97 Odesláno 23. prosince 2015 Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Dobrý den, chtěl bych sledovat Horizon GO na notebooku, je to možné a co je k tomu vše potřeba aby to šlapalo, v mobilu to mě to chodí ....i když jak kdy, děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 23. prosince 2015 Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 zdenda97: mít nainstalovaný silverlight a používat prohlížeč, který silverlight podporuje (např. IE). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník carlos74 Odesláno 23. prosince 2015 Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Pouzivam Horizon Go i Media box nekolik mesicu. Az ted jsem zjistil, ze mi na tabletu/as i v PC/ v aplikaci Horizon Go funguji vsechny kanaly HBO, aniz bych mel HBO balicek je to normalni, nebo jen promo akce? ...tak to já třeba zase teď momentálně HBO předplacené mám a jde mi v Horizon Go i Cinemax2 ...maj v tom nějakej binec ale ono je to stejně jedno,protože v HBO GO jdou i filmy ze Cinemaxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raji Odesláno 23. prosince 2015 Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) Více než 80 nejlepších televizních programů na několika zařízeních se uvádí na UPC stránkách. Já jich napočítal jen 76. Mám Horizon Komplet+ edit: Po přihlášení (IE) je tam 76 programu, prima jednou v HD. Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 23. prosince 2015 Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Zaokrouhluje se nahoru Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 23. prosince 2015 Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Více než 80 nejlepších televizních programů na několika zařízeních se uvádí na UPC stránkách. Já jich napočítal jen 76.Mám Horizon Komplet+ No pokud se podívám na počet programů tak je tam "80" programů - podle čísla. Prima je tam tedy 2x takže jen 79 programů. Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2015 Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Po instalaci win 10 64 bit mi přestal fungovat Horizon go. Klasická hláška: došlo k chybě. Spusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát. Přitom ve win 7 mi to v pohodě jelo. Na mém dalším PC s Win 10 32bit to normálně funguje. Přišel už někdo z podobně postižených na to, jak to rozchodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 24. prosince 2015 Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Ano, mám stejný problém, Horizon Go nechce hrát v PC. Prosím, prosím, nevíte jak na to? Na mobilu přehrávaní funguje v pořádku ale zase se mi to nedaří přesměrovat na tv do Chromecastu. Takže nezbývá, než koukat na bleší cirkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raji Odesláno 24. prosince 2015 Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Mám Win10/64 a v IE jede vše. Máte nainstalovaný Silverlight ? Citovat Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.