Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Mně někdy píše, že nevyužívám služby a nemám nárok :lol:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Dobrý den, chtěl bych sledovat Horizon GO na notebooku, je to možné a co je k tomu vše potřeba aby to šlapalo, v mobilu to mě to chodí ....i když jak kdy, děkuji za odpověď

Odesláno

zdenda97: mít nainstalovaný silverlight a používat prohlížeč, který silverlight podporuje (např. IE).

Odesláno
Pouzivam Horizon Go i Media box nekolik mesicu. Az ted jsem zjistil, ze mi na tabletu/as i v PC/ v aplikaci Horizon Go funguji vsechny kanaly HBO, aniz bych mel HBO balicek je to normalni, nebo jen promo akce?

...tak to já třeba zase teď momentálně HBO předplacené mám a jde mi v Horizon Go i Cinemax2

...maj v tom nějakej binec ale ono je to stejně jedno,protože v HBO GO jdou i filmy ze Cinemaxu :D

Odesláno

Více než 80 nejlepších televizních programů na několika zařízeních se uvádí na UPC stránkách. Já jich napočítal jen 76.

Mám Horizon Komplet+ :cry:

edit:

Po přihlášení (IE) je tam 76 programu, prima jednou v HD.

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Internet 300
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • Modem Technicolor, KAON 700
  • Most
Odesláno

Zaokrouhluje se nahoru :wink::lol:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
Více než 80 nejlepších televizních programů na několika zařízeních se uvádí na UPC stránkách. Já jich napočítal jen 76.

Mám Horizon Komplet+ :cry:

No pokud se podívám na počet programů tak je tam "80" programů - podle čísla. Prima je tam tedy 2x takže jen 79 programů.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Po instalaci win 10 64 bit mi přestal fungovat Horizon go. Klasická hláška: došlo k chybě. Spusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát. Přitom ve win 7 mi to v pohodě jelo. Na mém dalším PC s Win 10 32bit to normálně funguje. Přišel už někdo z podobně postižených na to, jak to rozchodit?

Odesláno

Ano, mám stejný problém, Horizon Go nechce hrát v PC. Prosím, prosím, nevíte jak na to?

Na mobilu přehrávaní funguje v pořádku ale zase se mi to nedaří přesměrovat na tv do Chromecastu. Takže nezbývá, než koukat na bleší cirkus.

Odesláno

Mám Win10/64 a v IE jede vše. Máte nainstalovaný Silverlight ?

• Internet 300
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • Modem Technicolor, KAON 700
  • Most

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague