Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Já jsem opravdu nečekal nic,protože pro mě je ta služba neatraktivní a ani jí využívat nebudu.(vydržím bez televize i celý týden a nemám absták).

A když už se koukám na televizi tak chci mít i zprávy v dobré kvalitě na velké obrazovce.

Tak se zařadím k těm 97% zákazníků UPC,kteří o ní nestojí.

Odesláno

Super, me se služba líbí a jsem za ni rad. Co člověk to názor.

Odesláno

Fachá někomu ten webovej odkaz? Mně tam akorát vyskočí hláška, že kvůli omezení práv to není dostupný v současný zemi a odkaz na 5 jiných států a jinak nic :-(

Odesláno

přesně tak,to byl jen můj názor a nikomu ho nevnucuju.

Pokud vím tak služba má běžet od 3 listopadu.

Odesláno

Řekl bych, že je to od UPC slušná nabídka. Startovních kanálů je dost a jsou tam i sportovní, cena je přijatelná, a že má v dnešní době málokdo dostatečný mobilní FUP je věc pouze dočasná. Ve městech, vesnicích a hotelech je možné využít wifi nebo pevné připojení (u ntb), a pokud to někdo bude chtít sledovat i na rybách nebo v lese mimo civilizaci, tak se musí rozhodnout jestli mu to za mobilní konektivitu s dostatečným FUPem stojí. V každém případě je to krok správným směrem, protože za pár let se současným datovým omezením u mobilního připojení budeme jen smát.

Odesláno
  YABAKA napsal:
Fachá někomu ten webovej odkaz? Mně tam akorát vyskočí hláška, že kvůli omezení práv to není dostupný v současný zemi a odkaz na 5 jiných států a jinak nic :-(
to už je 3.11?
Odesláno

Takže jestli to chápu dobře, to co píšou jako nabídka, bude bez ohledu na to, zda to člověk nyní odebírá či ne...jest tak? neodebírám třeba MGM, budu ho mít? :idea:

Nahrávat nepůjde, to už jsem se ptala na FB... takže suma sumárum... doufám, že se budou s O2TV go přetahovat kdo bude lepší...O2TV Go myslím nejde do notebooku, takže 1:0 pro UPC, ale, uvidíme...

Odesláno
  Violetka napsal:
Takže jestli to chápu dobře, to co píšou jako nabídka, bude bez ohledu na to, zda to člověk nyní odebírá či ne...jest tak? neodebírám třeba MGM, budu ho mít? :idea:

Nahrávat nepůjde, to už jsem se ptala na FB... takže suma sumárum... doufám, že se budou s O2TV go přetahovat kdo bude lepší...O2TV Go myslím nejde do notebooku, takže 1:0 pro UPC, ale, uvidíme...

Horizon Go přinese až 63 programů z nabídky kabelové televize UPC na displeje tabletů, chytrých telefonů a počítačů. Služba bude dostupná předplatitelům balíčků kabelových televizí UPC, od kterých se bude odvíjet i nabídka spustitelných kanálů.

Já to tedy chápu tak, že budu moci spustit jen to, co si platím :)

Zdroj: http://technet.idnes.cz/horizon-go-prin ... ntent=top6

Odesláno

Presne tak. Co mas ted uvidis i v Horizonu.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague