Návštěvník Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 No, ako nebiem, laptom nemam, je to normalna skrina, AMD Athlon 2,05 stvorjadrovy s integrovanou ati radeon grafikou, ssd disk, 8gb ram, kde proste s nicim nie je problem, len s tymto... tak neviem... este jedine ze by na to nebola grafika stavana, ale zda sa mi to divne... taky isty trhany pohyb ma aj stary laptom na ktorom som to skusal... Tebe to ide plynulo ako v telke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Mě to hraje úplně perfektně. Grafiku taky nemám nijak zázračnou, nějaká ATI HD6450, procesor i5, Windows 10. Nemůže ti to dělat ovladač grafiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 No idem odskusat inu grafiku, teda nepouzit integrovanu ale cez pci zapojit dalsiu, len ma to stve, ze to je taketo... Musim to odskusat este aj u niekoho ineho v okoli, ze ci to nie je problem na svk, ale o tom pochybujem... Tak uvidim ako s dalsou grafikou, snad to pomoze, inak si to neviem predstavit... A ovladac grafiky mam aktualny, tak v tom by to nemalo byt. Neviem ci je tam rozdiel este medai win7 a win10, ale nemyslim ze v tom by mal byt problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Iviiik Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Dobrý den Bude nějaká změna, co se týče přehrávání mimo území ČR, momentálně jsem v Americe a ráda bych se dívala na TV, ale bohužel nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 vpn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Iviiik Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 To zkouším, ale zatím neúspěšně. Nějaká rada? Zkouším Hola addon do firefoxu, ale zatím mi to nepomáhá. Tak se mi podařilo udělat VPN, ale teď když se snažím přes Firefox či Android spustit TV, píše mi to že došlo k chybě a video nelze momentálně přehrát Tátovi v ČR to šlo, co jsme nedávno spolu mluvily, tak nevim kde je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Je třeba použít VPN s IP adresou v ČR (obvykle Praha, Brno). Může se ale také stát, že ta adresa je známá a blokovaná. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Udělat si vlastní VPN na vlastním routeru... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník omicron Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Nebo na domácím NASu, pokud jim "taťka" disponuje. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Iviiik Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Je třeba použít VPN s IP adresou v ČR (obvykle Praha, Brno). Může se ale také stát, že ta adresa je známá a blokovaná. Ukazuje mi to že jsem v praze, nastavila jsem to dle stranky ceskevpn.cz nebo tak nějak, ale očividně ta IP nefunguje porad tak jak bych chtela no... Do routeru se mi moc hrabat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.