Návštěvník Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Dnes me po par mesicich pouzivani prestal fungovat horizon go v internetovem prohlizeci na pc, opakovane hlasi chybu: Došlo k chyběSpusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát. Nesetkal se nekdo s necim podobnym? -na tabletu pres stejneho isp vse funguje v poradku -chyba se projevuje stejne ve vsech internetovych prohlizecich(firefox, ie, opera) -promazal jsem cookies i historii v prohlizecich, vypnul adblock -nekolikrat reinstaloval Microsoft Silverlight a to jsem zkousel i na starsi verze -vypnul zabezpeceni firewall, antivir -na konkurencni sluzbe ivio.tv, ktera taky pouziva Microsoft Silverlight funguje a prehrava v poradku Přesně tenhle problém mám a nikdo ho nedokázal vyřešit. Na dvou PC v domácnosti to jede, na dvou PC to nejede. SE stejným Firefoxem, operou, Safari, čímkoliv. Prostě to spadne do chyby. Horizon Go má problém se smíšeným obsahem https a http, ale proč to sakra jeden a ten samej Firefox na jednom compu pouští a na druhém ne - to nechápu. Navíc to nefachá ani v jiných prohlíčích. Ani se service packem, ani bez, už nevím, co dělat. FAkt tohle někdo nerozlouskne??? ja mám taky problem stou chybou ako ju vyriesim dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 ve složce C:\Programdata\Microsoft\PlayReady přejmenuj mspr.hds na mspr.hds.old a restartuj PC. Pak by to mohlo jet. To v případ, že používáte windows 7 a novější. Budete si muset zobrazit skryté složky a nebo nakopírujete odkaz do adresního řádku v exploreru. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Ukazuje mi to že jsem v praze, nastavila jsem to dle stranky ceskevpn.cz nebo tak nějak, ale očividně ta IP nefunguje porad tak jak bych chtela no... Do routeru se mi moc hrabat nechce Cituji z diskuze o Netflixu na root.cz: Petr Krčmář 15. 1. 2016 17:14 Re: Technické řešení celé vlákno Současné levné VPN fungují tak, že upravují DNS dotazy na některé subdomény Netflixu, které se starají o autorizaci. Ty pak míří na reverzní proxy v zahraničí. Zbytek domén je ale překládán normálně, takže hlavní tok s videem jde přímo. Je docela možné, že Netflix tohle chování změní a bude hlídat i IP adresu, na kterou jde video. Pak bude konec levných VPN jen pro Netflix, protože najednou bude nutné přes ně místo pár megabajtů tahat terabajty a to se prodraží. Tohle podle mě odradí většinu uživatelů. Takže pokud takto funguje i ceskevpn.cz, tak není divu, že Vám to nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2016 Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Zdravim, posl. dobou mam potize s Horizon Go. A to takove, ze kdyz treba koukam na Ocko Gold, nebo Ocko, tak po nejake dobe (ruzne) se stava ze preskoci zvuk, nebo se zvuk jakoby predbiha a nkdy se stane, ze se to cele zastavi, pise to Nacitani...a po chvilis e to rozbehne? Drive to nedelalo, nic jsem v compu nemnil...mam Win10 64bit, nejnovejsi Firefox, pripojeni 200 Mbit.....ma nekdo podobny problem? Trva to cca tejden...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raji Odesláno 29. ledna 2016 Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) Na androidu ano, ale v PC ne. Stále píše došlo k chybě pustě video znovu pořád do kola. Edit: tak na PC to už jede. Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem Návštěvník Citovat Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Funguje vám po dnešní aktualizaci Horizon Go na Androidu? Vcera jsem aktualizoval a prehravani nechtelo fungovat, takze jsem to odninstaloval a naistaloval znovu a pak uz fachcilo vpohode. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník m.man Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Dnes me po par mesicich pouzivani prestal fungovat horizon go v internetovem prohlizeci na pc, opakovane hlasi chybu: Došlo k chyběSpusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát. Nesetkal se nekdo s necim podobnym? -na tabletu pres stejneho isp vse funguje v poradku -chyba se projevuje stejne ve vsech internetovych prohlizecich(firefox, ie, opera) -promazal jsem cookies i historii v prohlizecich, vypnul adblock -nekolikrat reinstaloval Microsoft Silverlight a to jsem zkousel i na starsi verze -vypnul zabezpeceni firewall, antivir -na konkurencni sluzbe ivio.tv, ktera taky pouziva Microsoft Silverlight funguje a prehrava v poradku Přesně tenhle problém mám a nikdo ho nedokázal vyřešit. Na dvou PC v domácnosti to jede, na dvou PC to nejede. SE stejným Firefoxem, operou, Safari, čímkoliv. Prostě to spadne do chyby. Horizon Go má problém se smíšeným obsahem https a http, ale proč to sakra jeden a ten samej Firefox na jednom compu pouští a na druhém ne - to nechápu. Navíc to nefachá ani v jiných prohlíčích. Ani se service packem, ani bez, už nevím, co dělat. FAkt tohle někdo nerozlouskne??? ja mám taky problem stou chybou ako ju vyriesim dakujem. ve složce C:\Programdata\Microsoft\PlayReady přejmenuj mspr.hds na mspr.hds.old a restartuj PC. Pak by to mohlo jet. To v případ, že používáte windows 7 a novější. Budete si muset zobrazit skryté složky a nebo nakopírujete odkaz do adresního řádku v exploreru. Mám stejný problém, přitom ještě pár dní zpět to normálně fungovalo. PC s win 7 (64bit) a prohlížeč FF i IE nefunguje. Na ntb s win 10 jede, na androidu jede. V práci na win 7 (64bit) funguje. edit: Tak v práci chodí furt, doma furt ne .. Upraveno 1. února 2016 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Většinou co jsem se setkal já, tak byl problém se Silverlight pluginem. Přeinstalace nepomůže, jelikož i po klasické odinstalaci zůstávají v PC zbytkové soubory, hlavně s různými konfiguracemi. A jednou jsem zažil konflikt s nějakým pluginem ve Firefoxu, ale v IE to jelo. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 To přejmenování souboru pomohlo Díky za radu Máro, už týden se v tom patlám a ty jsi mě z toho vysekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 To přejmenování souboru pomohlo Díky za radu Máro, už týden se v tom patlám a ty jsi mě z toho vysekal Není zač, to nebyl můj nápad, někdo to tu psal Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.