Návštěvník Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Mám stejny problem s hlaskou Doslo k chybe. Na obou kompech (Mac a PC) to nefunguje a zacalo to zaroven. Na PC prejmenovani souboru nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Na jednom PC to jde. Na druhém to nejde (i když jsem to přejmenoval a restartoval) Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 V UPC SK slape vsetko tak ako ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník m.man Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Mě to přejmenování na PC právě taky nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tak já mám problém jak na PC, tak na tabletu i mobilu. Nikde to nefunguje. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tak mně bohužel nepomohlo ani to přejmenování Zkoušela jsem ie, firefox, operu a nic.. mám Win 7 64 a od pátku ani ťuk... na mobilu mi to jede normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 jj, taky můžu potvrdit, že mi to několik dní nefunguje v žádném prohlížeči na PC (Win 10 x64). Soubor jsem přejmenoval. Bez výsledku. Na mobilu v aplikaci to jede v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Mně to nefunguje ani na macu Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tak já nemám na ntb (Win10x64) problém. Funguje mi to bez problému jak s Firefoxem, tak Explorerem. http://www.imgup.cz/image/aGK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stedyn Odesláno 31. ledna 2016 Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Win 7, 64bit, IE, Horizon GO funguje v pohodě Citovat 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.