Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Můžeme vědět řešení pro ostatní? :)

//EDIT: Ne, ne. Vše je v pořádku. Ptal jsem se jenom, kdyby se náhodou ještě někdo potýkal se stejným problémem, tak by se šiklo nějaké know-how jak na to

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

To Pepe: Mohu Vám pomoci s něčím konkrétním ohledně zpětného zhlédnutí?

David - UPC

Odesláno
Můžeme vědět řešení pro ostatní? :)

//EDIT: Ne, ne. Vše je v pořádku. Ptal jsem se jenom, kdyby se náhodou ještě někdo potýkal se stejným problémem, tak by se šiklo nějaké know-how jak na to

No jak David napsal tak se stalo napsal zprovozneno bude do 48 h a fungovalo to asi do hodiny.

Ješte jednou diky vyuziji to dnes na hokej ktery v praci nestiham.

Odesláno

Můžete prosím poradit? Při pokusu pustit si pořad na mobilu se ihned zobrazí hláška: "Video se nedaří spustit. Odezva serveru je příliš dlouhá" Co dělám kde špatně? Mám něco špatně nastavené?

Odesláno

Mě funkce zpětného zhlédnutí funguje na mobilu, v PC i set-top boxu bez problémů a bez toho že bych něco někde aktivoval, aspoň si nejsem ničeho vědom. Jako první jsem ji vyzkoušel v telefonu a fakt nevím jestli tam byla nějaká hláška k aktivaci. V set-boxu proběhla určitě aktualizace firmwaru protože se objevila nová položka Aplikace a jedna viditelná chyba ve Videotéce kde je zkomoleně položka u pořadů České televize.

Odesláno

Nevíte někdo, je nějaká naděje, že půjdou z mobilní aplikace Horizon Go přes Chromecast přehrávat nejen živé pořady, ale i pořady ze zpětného přehrávání a nabídka My Prime?

Odesláno
Nevíte někdo, je nějaká naděje, že půjdou z mobilní aplikace Horizon Go přes Chromecast přehrávat nejen živé pořady, ale i pořady ze zpětného přehrávání a nabídka My Prime?

Naděje určitě je.:-)

Dle vyjádření na FB by funkce zpětného přehrávání i videotéka MyPrime měla být přes Chromecast k dispozici do konce roku.

• po 2 týdnech...
Odesláno
To přejmenování souboru pomohlo :) Díky za radu Máro, už týden se v tom patlám a ty jsi mě z toho vysekal :D

Není zač, to nebyl můj nápad, někdo to tu psal ;)

U mě to taky pomohlo. Díky

Odesláno

Dobrý den všem, chtěl jsem se zeptat ohledně aplikace Horizon Go. Včera vše hrálo jak mělo a dnes se aplikace cca po 10 minutách sama vypne a zobrazí se jen plocha, žádná chyba, tabulka, upozornění nic :( Mám tablet Asus Memopad. Předem moc děkuji

Odesláno

Nevíte někdo proč UPC zase blokuje AirPlay u zpětného zhlédnutí?

• -
  • -
  • -
  • CA
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague