Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Vychytavaju muchy :mrgreen:

Snimka4cjhn.PNG

Na druhej strane promo s velkou pompou.upc ide dole vodou,ale stale presviedcaju,ze vsetko je ok.

Snimkau9w8.PNG

Odesláno

Mám MiniPC TV Dongle, android 4.1, Hi702 RK3188 Quad Core Android TV Box TV Dongle Andrioid 4.1 Bluetooth TF. ( http://www.hitobuy.com/hi702-rk3188-qua ... 1g-8g.html ) Používal jsem starou app Horizon GO (byla zde na fóru) a a na té vše fungovalo. Teď mě to nepustí dál, řve to, že je appka nekompatibilní a nelze jinak pokračovat, než jí zaktualizovat. Na nové (poslední aktualicaze) mi HG už neběží. Je nějaké řešení?

Odesláno

Spíše ať specifikuje "mi neběží". Nezapne se? Ukáže nějakou chybovou hlášku?

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Měl jsem starou app, která byla zde na fóru a ta mi běhala OK, teď to prostě vynutí aktualizaci jiná cesta není. Po ní naběhne HG, ale při spuštění konkrétního programu zahlásí chybu 6667.

Odesláno

Zkuste to bez rootu. Případně vyšší verzi Androidu. Pokud ani to nepomůže, tak bohužel. Jedině počkat na další aktualizaci Horizon GO

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • Praha
Odesláno

Root nemám, Android 4.1

Odesláno

Ano, Vaší verzi Androidu nám píšete podruhé. Zkuste to aktualizovat, jenže jste si koupil zařízení, kde moc na výběr s verzí Androidu nemáte. Příště to chce líp vybírat.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • Praha
Odesláno

Kdyby někoho zajímalo...

Zdravím Lukáši. Aktivace zpětného zhlédnutí přes AirPlay proběhne během Července, pravděpodobně dřív. S aplikací do Apple TV nepočítáme. David - UPC Facebook tým

• -
  • -
  • -
  • CA
  • Brno
Odesláno

Nová verze aplikace Horizon Go CZ umí posílat na Chromecast i Replay (Archiv). :cheers:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague