Návštěvník Michal Bladys Odesláno 15. ledna 2019 Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Dobrý večer..... máme doma Net od UPC, šlape v pohodě. Jen je problém v tom, že některé aplikace v PC, mobilu a v tabletu při připojení na Wifi nefungují, to stejné ani online hraní např. Heartstone, pokerových aplikací a plno jiného. (Platí i pro hraní na PC) na tel. podpoře mi řekli že prý je to problém u nás s údajným zavirováním a víc nic.... nepochopil jsem ho, tak se obracím sem a prosím o pomoc nebo radu 🙂 děkuju Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. ledna 2019 Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Možná vám UPC zablokovali porty pro některé služby, dělá se to z toho důvodu pokud se v počítači objeví nějaká virová nákaza, která například rozesílá spam, také se mě to kdysi jednou stalo. zkuste znovu zavolat na UPC a zeptat se zda nemáte zablokované porty. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. ledna 2019 Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Zkuste viry.cz resp. jejich fórum. Tam Vám pomohou najít a odstranit havěť z PC. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Michal Bladys Odesláno 15. ledna 2019 Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Děkuju za radu, něco podobnýho říkali stim virem, ale moc jsem to nepobral.... jak říkám, heartstone na mobilu jde pouze když jsem připojen na mob. data.... jak se přepnu na wifi, hned mě to odpojí.... to stejný na PC i přes kabelové připojení. Popřípadě odblkování portů zajistíme jak ? Nebo by to měli opravit celé UPC ? Nebo prostě a stručně, potřebuju se toho zbavit 😄 děkuju 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. ledna 2019 Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Nejprve odstraňte z počítače případně z mobilu viry a poté znovu zavolejte UPC s žádostí o odblokování portů. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Michal Bladys Odesláno 15. ledna 2019 Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Před hodinou, tomus napsal: ok, děkuju moc za radu :)) mobily by měli být čisté, ale mám noťas nastavený jako hlavní PC a stolní PC mi příjde z opravy komplet čistý. Takže když nastavim jako domovské PC stolní PC, tak by to mělo být OK po odblokování portů ? Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Michal Bladys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. ledna 2019 Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Jakmile budete mít odvirováno, informujte UPC a to odblokuje porty. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. ledna 2019 Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Doporučuji zkontrolovat na viry všechny počítače které se připojovaly k vaší domácí sítí před vznikem tohoto problému, jinak hrozí že se celá situace bude opakovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Michal Bladys Odesláno 16. ledna 2019 Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 No abych to komplet objasnil 😄 bydlím chvilku s přítelkyní a podle všeho, ten problém je dýl, jen ona nevyužila snad nic, čemu by bránil tento problém, takže o tom možná ani pořádně nevěděla..... mobilní telefony a tablet jsou buď max. měsíc staré, nebo cca 3 měsíce po obnově továr. nastavení. Nejspíše bude problém opravdu v noťasu, kterej je připojenej nejdýl a zřejmě nastaven na domácí správce.... tím pádem, když tedy podle vás odvyruju noťas, kontaktují UPC, tak by to mělo být v pohodě ? 🙂 takhle to tedy chápu..... btw: máme od UPC právě i TV, tak jestli by nějak tohle nemohlo s problémem taky mít souvislost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 16. ledna 2019 Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 TV s tím souvislost mít nebude. Až budete mít odvirováno, UPC na zavolání odblokuje. Chápete to správně. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.