Odesláno 3. září 2006 18 let Jak jsi na to přišel ?? Pokud se přihlásím, tak vidím kolik jsem už přenesl a kolik mi zbývá. A myslím si, že pokud by to udělal, tak by určitě o tom dal vědět HODNĚ NAHLAS ve sdělovacích prostředcích. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 3. září 2006 18 let Treba jen nejaka chyba, kazdopadne nejdu zkouset "vysosat" limit Jinak nedavno jim treba vypadlo pocitadlo na jeden den, ty data se tehdy nezapocitaly. Sem zrovna ten den natahal neco kolem 2GB, ale Karnevali pocitadlo nic
Odesláno 3. září 2006 18 let neni hosi... uz mesic mi to nepocita... podivejte tady... pisou ze je to neomezene a kdyz sepodivas tak nikde se nepise nic o limitech http://www.karneval.cz/internet.aspx
Odesláno 3. září 2006 18 let neni hosi... uz mesic mi to nepocita...podivejte tady... pisou ze je to neomezene a kdyz sepodivas tak nikde se nepise nic o limitech http://www.karneval.cz/internet.aspx Heh, ty jsi ale naivní Karneval žádný neomezený internet nenabízí To je jen marketingový trik. FUP stále platí.
Odesláno 3. září 2006 18 let me teda ne... Základní údaje o objednané službě Tarif: TURBO 2000 Přeneseno dat: / . Přístupová rychlost: 5000/500 kbps Datový limit FUP: 20 GB/20 GB Zbývá vyčerpat: 20 GB/20 GB
Odesláno 3. září 2006 18 let me teda ne... Základní údaje o objednané službě Tarif: TURBO 2000 Přeneseno dat: / . Přístupová rychlost: 5000/500 kbps Datový limit FUP: 20 GB/20 GB Zbývá vyčerpat: 20 GB/20 GB Tý vole, jak jsi to udělal? To chci taky. Používat net s FUP to je stejný opruz jako píchat s gumou.
Odesláno 3. září 2006 18 let proste samo od sebe... vsil sme si toho v srpnu... tak sem si rikal ze to udelali kvuli prazdninum naka akce atd... no a je zari a porad to je takle... a FUP se mi vzdy restartoval 1.ho
Odesláno 3. září 2006 18 let Možná ti jen blbne to počítadlo. Nebo jsi zkoušel ten limit vyčerpat a rychlost ti zůstala?
Odesláno 3. září 2006 18 let no skousel... ale kdo vi jestli sme ho precerpal... nemam ted svuj compik a tady je strasne maly HDD
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.